MENÜ

Kayserispor'da ayrılık! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Yukatel Kayserispor, kaleci Cenk Gönen ile yollarını ayırdı. Tecrübeli kaleci bugün Kayseri’den ayrılacak.

Kayserispor'da ayrılık! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor yeni sezon öncesi sözleşme yenilemeyeceği kaleci Cenk Gönen ile yollarını resmen ayırdı. Tecrübeli eldiven dün yönetim, teknik heyet, takım arkadaşları ve çalışan ile vedalaştı ve bugün gün içerisinde Kayseri’den ayrılacak.

Haberin Devamı

Cenk gönen bu sezon 9 maçta görev alırken 726 dakika süre aldı. Son 2 sezondur Yukatel Kayserispor forması giyen Cenk Gönen, toplam 14 maçta görev alırken bin 176 dakika sahada kaldı.

KAYSERİSPOR'DA 5 EKSİK

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta maçında bugün MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Kayserispor’da 5 futbolcu görev alamayacak.

Sezonun son iç saha maçında bugün MKE Ankaragücü ile 3 puan mücadelesi verecek olan Kayserispor’da 5 futbolcu bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Sarı kırmızılı takımda kart cezalıları Yaw Ackah, Miguel Cardoso, yollar ayrılan kaleci Cenk Gönen, sakatlıklarını devam eden Lionel Carole ve Emrah Başsan Ankaragücü’ne karşı oynayamayacaklar. Kayserispor’da 5 oyuncu dışında eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı

Kayserisporda ayrılık Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

YENİ SEZON FORMASI TANITILDI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un yeni sezonda giyeceği efsane sarı kırmızı çubuklu forması belli oldu.

Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda yapılan forma çekiminde Mame Baba Thiam, Dimitrios Kolovetsios, Gökhan Sazdağı ve Baran Ali Gezek yeni sezon formasını giyerek objektiflerin karşısında geçtiler.

Yukatel Kayserispor Kulübü’nden yeni formalarla ilgili yapılan paylaşımda, “Mücadele ruhunu sen de yaşa! 2023-2024 sezonu çubuklu formamız” denildi.

Kayserisporda ayrılık Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

Kayserisporda ayrılık Takım arkadaşlarıyla vedalaştı

YORUM YAZ