MENÜ

Kayserispor - Beşiktaş canlı... Kayserispor - Beşiktaş maçı kaç kaç?

İç sahadaki performansıyla parmak ısırtan Beşiktaş, bu sezon deplasmanda ilk kez üst üste 2 kez kazanma amacıyla Kayserispor'a konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da! Peki, Kayserispor - Beşiktaş maçı kaç kaç? beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanan, Fırat Aydınus'un düdük çaldığı Kayserispor - Beşiktaş maçının canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de.

Kayserispor - Beşiktaş canlı... Kayserispor - Beşiktaş maçı kaç kaç?

Samet Aybaba yönetiminde çıktığı ilk 4 lig maçından beraberlikle ayrılan Kayserispor, son 3 maçta ise sıfır çekti! As kaleci Silviu Lung'un sakatlığı devam ediyor. Gençlerbirliği ile geçtiğimiz hafta oynadıkları mücadele gerçekten bu sezon izlediğimiz en keyifli, en seyir zevki yüksek maçtı. 5 gollü maçta kaybeden taraf oldular ancak Wilfried Kanga, Pedro Henrique ve oyuna girdikten sonra İlhan Parlak hücumda oldukça etkiliydi. Cristian Sapunaru'nun yanına sarı kart cezasını tamamlayan Dimitrios Kolovetsios geri döndü.

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ CANLI İÇİN TIKLAYIN

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Dolmabahçe'de üst üste 5 maç kazanan Beşiktaş, deplasmanda bir iyi bir kötü serisini değiştirmek için Kayseri'de! Rachid Ghezzal, Gökhan Töre ve Adem Ljajic sakatlıkları sebebiyle; Vincent Aboubakar ise annesinin cenazesine katılmak için ülkesinde olduğu için deplasman kafilesinde yer almadı. Aboubakar geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında da yoktu ve hem maça ilk 11 başlayan Güven Yalçın hem de sonradan oyuna giren Cyle Larin 1'er gol atmayı başardı. Sezon başında Kayserispor'dan takıma katılan Bernard Mensah, ilk kez eski takımına karşı forma giyecek.

Kayserispor - Beşiktaş canlı... Kayserispor - Beşiktaş maçı kaç kaç

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Kayserispor sahasında oynadığı son 6 lig maçında sadece 2 puan toplayabildi.

Haberin Devamı

- Beşiktaş ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünde kalesini gole kapattı!

- Kayserispor, Beşiktaş'ı konuk ettiği son 3 lig maçını kaybetmedi. (1 galibiyet - 2 beraberlik)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Beşiktaş kazanır" oldu! %39'luk kesim son 3 lig maçında fire vermeyen siyah-beyazlı ekibe güveniyor... %13'lük kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

YORUM YAZ