MENÜ

Kartal, ilk maçta galip

Yeni sezon hazırlıkları için 5 Temmuz tarihinden itibaren Avusturya'da bulunan Beşiktaş, kampın ilk maçında bu akşam Avusturya Üçüncü Ligi ekiplerinden SK Austria Klagenfurt'u 4-2 yendi.

Kartal, ilk maçta galip

Klagenfurt'ta bulunan Wörthersee Stadyumu'nda gerçekleşen ve Türkiye saati ile 19.30'da başlayan mücadeleye siyah-beyazlı takım Umut Kaya, Rıdvan Şimşek, Sezer Özmen, Berat Çetinkaya, Erkan Kaş, Mehmet Akgün, Mertcan Aktaş, Oğuzhan Özyakup, Burak Kaplan, Mehmet Akyüz ve Kadir Arı ilk 11'i ile başladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Samet Aybaba, ikinci yarı oyuna Rıdvan Şimşek, Sezer Özmen, Berat Çetinkaya, Mehmet Akgün, Mertcan Aktaş, Burak Kaplan, Kadir Arı, Oğuzhan Özyakup ve Umut Kaya'nın yerine Furkan Şeker, Atınç Nukan, Ersan Gülüm, Emra Özkan, Mertcan Demirer, Tanju Kayhan, Ümit Karaal, Caner Turp, Mertcan Tunca'yı dahil etti. Oğuzhan Özyakup, Burak Kaplan ve Mertcan Aktaş gösterdikleri iyi performans ile dikkat çektiler. Beşiktaş, mücadeleyi 32. dakikada Kadir Arı, 39. dakikada Burak Kaplan, 52. dakikada Mehmet Akyüz ve 66. dakikada Erkan Kaş'ın golleri ile 4-2 kazandı.

Kapmın ikinci bölümü 18 Temmuz'da Avusturya'nın Seefeld bölgesinde başlayacak

Yapılan bu hazırlık maçının ardından Beşiktaş 1 gün izin yapacak. Siyah Beyazlı futbolcular, 18 Temmuz Çarşamba günü kampın ikinci bölümü için Avusturya'nın Seefeld bölgesine geçecek. Beşiktaş, kampın ikinci bölümünde Manchester City, Maccabi Haifa ve Wigan Athletic takımları ile yapacağı hazırlık maçlarının ardından 25 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'a dönecek.

YORUM YAZ