MENÜ

Kartal Avrupa aşkına

Bursaspor yenilgisiyle zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş, 3. sıradaki yerini kaybetmek istemiyor. Avrupa'da mücadele etmek isteyen Kartal, Antalyaspor'u devirmek zorunda.

Kartal Avrupa aşkına

Bursaspor yenilgisiyle zirve yarışından iyice uzaklaşan Beşiktaş’ın artık tek hedefi 3. sıradaki yerini korumak. İlk yarıda oyanan maçta 5-3 devirdiği Antalyaspor’u konuk eden Kara Kartal’da tek hedef galibiyet. Teknik ekip ve futbolcular 3 puan dışındaki hiçbir sonucu aklından bile geçirmiyor. Türkiye Kupası’nda rakibine kaybederek elenen Siyah-Beyazlılar’ın ligde Antalya’ya karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Son olarak 1997-98 sezonunda rakibine İnönü Stadı’nda kaybeden Beşiktaş, o tarihten bu yana ligdeki 19 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Beşiktaş ayrıca Antalya karşısında çıktığı son 10 lig maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı.

7 isim kart sınırında

Zorlu mücadele öncesinde Beşiktaş’ta 7 oyuncu kart sınırında. Veli, Fernandes, Almeida, Uğur, Necip, Holosko ve Emre Özkan’ın 3 sarı kartı bulunuyor. Ancak bu oyunculardan Uğur ve Almeida sakat olduğu için, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Antalyaspor’da ise 2 cezalı isim var. Kartal’ın eski oyuncuları Uğur İnceman ve Hakan Arıkan, cezaları nedeniyle Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Mehmet Eren’in de sakatlığı bulunuyor. Koray ve Aissati ise sarı kart gördükleri takdirde Bursaspor’a karşı oynayamayacak. Mete Kalkavan’ın yöneteceği zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak.

İlk 11'ler

Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Escude, Ersan, Gökhan, Necip, Holosko, Fernandes, Veli, Olcay, Mustafa

Antalyaspor: Ndjock, Koray, Emre , Deniz, Ergün, Murat, P. Janda, Aissati, Tita, Isaac, Diarra

STAT: İnönü

SAAT: 20.00

YAYIN: LiG TV

HAKEM: Mete Kalkavan

CANLI MAÇ MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN SAKAT VE CEZALILARI İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN



BEŞİKTAŞ 2012/13 SEZONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN


ANTALYASPOR 2012/13 SEZONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN



MAÇIN HAKEMİ METE KALKAVAN'IN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

SPOR TOTO SÜPER LİG FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ