MENÜ

Karagümrük'ün kâbusu Fenerbahçe!

36 yıl sonra döndüğü Süper Lig’de ilk yenilgisini Fenerbahçe’den alan İstanbul ekibi bir kez daha rakibine diş geçiremedi. Bu kez Karagümrük’ün 4 maçlık yenilmezlik serisi Sarı-Lacivertliler önünde sona erdi.

Karagümrük'ün kâbusu Fenerbahçe!

Fatih Karagümrük Süper Lig’de sezonun ilk 3 maçında kaybetmemiş, 7 puan toplamıştı. Kırmızı-Siyahlılar ilk yenilgiyi Fenerbahçe karışışında 2-1’lik skorla almıştı. İstanbul ekibi 88. dakikada Erik Sabo ile penaltı kaçırmış, kaleci Altay puan almalarına izin vermemişti.

Haberin Devamı

Bu kez VAR engelledi

Sezonun ikinci yarısına da iyi başlayan Fatih Karagümrük bir kez daha Fenerbahçe duvarına çarptı. Oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar bu kez iç saha fikstüründe Fenerbahçe’ye boyun eğdi. 2-0 geriye düştüğü maçta Borini’nin 67’deki golüyle umutlanan İstanbul ekibi, 72’de ise Balkvec’in vuruşunda kaleci Altay’dan seken topta yan direğe takıldı. Karagümrük 75’te Bertolacci ile eşitliği de yakaladı. Ancak VAR’da incelenen pozisyonda ofasayt olduğu gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı ve Gümrük sahadan puansız ayrıldı.

YORUM YAZ