MENÜ

Karagümrük'te Volkan Demirel etkisi! Salih Dursun'u futbola döndürdü

Teknik direktörlük kariyerine VavaCars Fatih Karagümrük ile başlayan Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, gösterdiği performansla, ilk hocalık deneyiminin altından kalkmışa benziyor. Oyuncularıyla sıcak bir ilişki kuran Volkan Demirel, Galatasaray ve Trabzonspor'un eski yıldızını yeniden futbola döndürdü.

Karagümrük'te Volkan Demirel etkisi! Salih Dursun'u futbola döndürdü

VavaCars Fatih Karagümrük'ün başına geçtiği günden bu yana başarılı bir grafik çizen Volkan Demirel, futbolcularıyla kurduğu ilişkiyle de takdir topluyor. Fatih Karagümrük'ün başında çıktığı 11 Süper Lig maçında 17 puan toplayan Volkan Demirel, Galatasaray ve Trabzonspor'un eski yıldızı Salih Dursun'u da adeta hayata bağladı.

Haberin Devamı

2 milyon 750 bin bonservis bedeliyle 2013/2014 sezonu devre arasında Kayserispor'dan Galatasaray'ın yolunu tutan Salih Dursun, sarı-kırmızılılarda beklentileri karşılayamaması üzerine Trabzonspor'a kiralanmıştı.

Bordo-mavili ekipte de silik bir performans sergileyen 30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray maçında, karşılaşmayı kötü yönettiğini düşündüğü hakem Deniz Ateş Bitnel'in kırmızı kartını yere düşürmesi sonucu kartı alıp Bitnel'e göstermesiyle dünya gündemine oturmuştu.

Sonrasında Trabzonspor'da ismi caddeye verilen Salih Dursun'un yaptığı hareketi Galatasaray affetmemiş ve göndermişti. O hareket, Salih Dursun'un saha içindeki düşüşüne de engel olamamıştı.

Haberin Devamı

VOLKAN DEMİREL ÖNCESİ HİÇ YOKLARI OYNADI

Daha sonraları Antalyaspor ve Gençlerbirliği formaları giyen tecrübeli sağ bek, sezon başı Fatih Karagümrük'ün yolunu tutarken Volkan Demirel'in takımın başına gelmesiyle birlikte yeniden hayat buldu.

Ligde oynanan ilk 18 maçın 8'ini sakatlığı sebebiyle kaçıran; 5 maçta kadroya alınmayan, kalan 5 maçta ise süre alamayan Salih Dursun, ancak aralık ayının sonlarında; son 9 haftada düzenli bir şekilde forma giyebildi.

GOL SONRASI HOCASI VOLKAN DEMİREL'E SARILMIŞTI

Çaykur Rizespor'u 2-0 yendikleri maçta 1 gol, 1 asist yapan, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşısında da takımına 3 puanı getiren golü atan Salih Dursun'un, gol sevincinde hocası Volkan Demirel'e sarılması dikkatlerden kaçmamıştı.

Bu süre zarfında toplamda 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen tecrübeli futbolcunun, Portekiz ile oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turu maçı öncesi A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un radarına girip girmediği merak konusu.

Haberin Devamı

Akşam

YORUM YAZ