MENÜ

Kar futbolu da vurdu! Erzincanspor - Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Galatasaray, Erzincanspor deplasmanına konuk olurken, hava şartları karşılaşmayı birçok anlamda olumsuz etkiledi.

Kar futbolu da vurdu! Erzincanspor - Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında Galatasaray, 24 Erzincanspor deplasmanına konuk olurken, bir süredir özellikle doğu bölgelerimizi esir alan yoğun kar yağışı bu maçı da olumsuz etkiledi.

14.15'te başlaması gereken maç yaklaşık 5 dakika kadar geç başlarlen, yayıncı kuruluşun 3 ayrı ekibinin de stada ulaşamadığı öğrenildi. Yayıncı kuruluş maçı İstanbul stüdyolarından bir süre canlı olarak tek kamerayla anlatmak zorunda kaldı. Pozisyonların tekrarları da verilemedi.

(ÖZET) 24 Erzincanspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1


İkinci defa 3 büyüklerle oynadı

Erzincan, tarihinde 2'nci defa 3 Büyükler’den birini daha ağırladı. 12 Ağustos 1989’da Fenerbahçe’yi konuk Erzincanspor, 2'nci Lig'de oynadığı dönemde sarı lacivertli takımla özel maçta karşılaştı. Fenerbahçe, maçta Erzincanspor’u 10-3 mağlup etti. Erzincanspor ise 2 sezon önce faliyetini durdurdu.l

İlk resmi maç Galatasaray'la...

Galatasaray karşılaşması ise Erzincan’da 3 Büyükler’in konuk edildiği ilk resmi maç niteliğini kazandı. 3'üncü Lig takımı olan Anagold 24Erzincanspor, kupada eşleşme sonucu Galatasaray’ın rakibi oldu.

Tribünler tamamen doldu

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Anagold 24Erzincanspor-Galatasaray karşılaşması, 6000 kişilik 13 Şubat Şehir Stadyumu'nda oynandı. Seyirciler, tribünleri tamamen doldurdu.

Eksi 7 derecede oynandı

Müsabaka soğuk bir havada oynandı. Takımlar, sıfırın altında 7 derecede top koşturdular. Müsabaka sırasında rüzgarın da etkili olduğu dikkati çekti.


Galatasaray'ı Erzincan'da bekleyen büyük tehlike


TAKIMLAR STADA 12.30'DA GELDİ

Galatasaray ve ev sahibi Anagold 24Erzincanspor, stada saat 12.30 sıralarında geldi. Takımlar, bir süre sonra sahaya çıkarak ısındı.

İki takımın maç kadroları şu şekilde:

24Erzincanspor: Bilal Atmaca - Safa Yıldırım - Ömer Serbest - Volkan Özcan - Cebrail Serçek - Sefa Küpeli - Ahmet Kaan Ergün - Oğuz Küçük - Sefer Sever - Atilla Aybars Garhan - Zeynel Alkan

Yedekler:
Ahmet Burgaz - Enes Yılmaz - Can Özgür - Barış Şaffak - Yasin Dülger - Ali Osman Aydoğan

Galatasaray:
Cenk Gönen Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Martin Linnes - Lionel Carole - Luis Cavanda - Hamit Altıntop - Birhan Vatansever - Gökay Güney - Josue - Berk İsmail Ünsal

Yedekler:
Eray İşcan - Sabri Sarıoğlu - Hakan Balta - Nigel De Jong - Selçuk İnan - Yasin Öztekin - Eren Derdiyok





Haberin Devamı
YORUM YAZ