MENÜ

Juventus'un en büyük sorunu Paul Pogba! Yine sakatlandı...

Fransız yıldız Paul Pogba Juventus için sorun olmaya devam ediyor. 29 yaşındaki yıldızdan İtalyan devine yine kötü bir haber geldi.

Juventus'un en büyük sorunu Paul Pogba! Yine sakatlandı...

Geçtiğimiz sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi biten Paul Pogba yıldızını parlattığı takım olan Juventus'a geri dönmüştü. Ancak bir ikinci Juventus macerası istediği gibi başlamayan Fransız yıldızın başı aksiliklerden kurtulmuyor.

Haberin Devamı

SAKATLIK SÜRECİ

Juventus'a imza attıktan sonra dizinden sakatlanan ve 2022 Eylül'de ameliyat olan orta saha oyuncusu Şubat ayına kadar sahalardan uzak kalmış 2022 Dünya Kupası'nı da kaçırmıştı. 28 Şubat'ta Juventus'un Monza'yı 4-2 yendiği maçt ikinci yarı oyuna dahil olan Pogba ikinci Juventus kariyerinde ilk defa forma giymişti.

DİSİPLİN CEZASI ALDI

Pogba, Juventus'un UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Freiburg maçının takım toplanısında geç kaldığı için teknik direktör Massimiliano Allegri tarafından kadroya alınmamış ve takımının 1-0 kazandığı maçı tribünden izlemek zorunda kalmıştı.

Uzun süren sakatlık dönemi sırasında da kayak gezisinde görüntülenen Pogba tepki çekmişti ve yıllık 8.8 milyon Sterlin olan maaşıyla eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Haberin Devamı

'SAÇIM OLMADIĞI İÇİN DALGA GEÇİLDİ'

BİR KEZ DAHA SAKATLANDI

Sky Italia'nın yaptığı habere göre sakatlığından dolayı 20-30 gün arasında formasından uzak kalacağı açıklanan Pogba taraftarları bir kez daha endişelendirdi.

Juventus'un Sampdoria'yı 4-2 yendiği maçtan sonra konuşan Massimiliano Allegri Pogba'nın serbest vuruş çalışması yaparken sakatlandığını doğruladı ve milli aradan sonra iyileşeceğini söyledi.

Pogba'nın kariyerinde 436 maçta 76 gol ve 100 asisti bulunuyor.

YORUM YAZ