MENÜ

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare'dan Mostafa Mohamed açıklaması

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare, Nice maçında oyuna sonradan girerek 88 dakikada beraberliği getiren golü kaydeden Mostafa Mohamed hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare'dan Mostafa Mohamed açıklaması

Galatasaray, Şubat 2021'de Mısır ekibi Zamalek'ten kiraladığı Mostafa Mohamed'in bonservisini Temmuz 2022'de 3.85 milyon Euro ödeyerek almıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY İKİ AYRILIK

Sezon başında teknik direktörlük koltuğunu Okan Buruk'a emanet eden sarı - kırmızılılar, Bafetimbi Gomis'in dışında Mauro Icardi ve Haris Seferovic'i kiralık olarak transfer edince Mısırlı yıldızı kiralık göndermeye karar vermişti.

Galatasaray, 25 yaşındaki oyuncuyu 250 bin Euro karşılığında Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralamıştı. Bu sezon Fransız ekibiyle tüm kulvarlarda 40 maça çıkan yıldız oyuncu, dokuz kez gol atarken, beş kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouaredan Mostafa Mohamed açıklaması

SON MAÇTA PUANI GETİREN İSİM OLDU

Fransa Ligue 1'in 27. haftasında Nantes sahasında Nice'i konuk etti. Konuk ekip beşinci dakikada Terem Moffi'nin attığı golle 1-0 öne geçti.

31. dakikada Sissoko ile beraberliği yakalayan Nantes, 35. dakikada Blas ile bir penaltıdan yararlanamadı ve ilk 45 dakikada 1-1 sona erdi.

Haberin Devamı

TECRÜBELİ ELDİVEN GERİ DÖNDÜ

71. dakikada konuk ekip bu kez devre arasında Başakşehir'den transfer edilen Youssouf Ndayishimiye'nin attıpı golle bir kez daha öne geçti. Mücadelede dakikalar 88'i gsöterdiğinde 65. dakikada oyuna giren Mostafa Mohamed topu filelere göndererek skoru 2-2'ye taşıdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Nantes, Mostafa Mohamed'in golüyle bir puanı kurtarmış oldu.

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouaredan Mostafa Mohamed açıklaması

KOMBOUARE'DAN MOSTAFA MOHAMED AÇIKLAMASI

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare, Nice maçının ardından Mostafa Mohamed ile ilgili açıklama yaptı. 59 yaşındaki çalıştırıcı, Mısırlı yıldız ile arasında sorun olduğu iddiaları ile ilgili olarak, "Benim hiçbir oyuncumla sorunum yok. Ganago ve Delort bence onun önünde... Aralarında güçlü bir rekabet var.

Sonradan oyuna girmesini ve gol atmasını tercih ederim. Ona güveniyorum, asla pes etmemesini istiyorum. Ancak mutlu olmak için daha fazla oynamaya ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouaredan Mostafa Mohamed açıklaması

NANTES'IN MOSTAFA MOHAMED OPSİYONU

Sezon başında Mostafa Mohamed'i kiralayan Nantes, 15 Haziran 2023'e kadar Galatasaray'a 5 milyon 750 bin Euro ödeme yaparsa oyuncunun bonservisini alabilecek.

YORUM YAZ