MENÜ

Jones ilk idmanda sakatlandı!

Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in, “Hoca görev verirse Gaziantep maçında oynar” dediği Jones'un adalesinde yırtık tespit edildi. Amerikalı oyuncu 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Jones ilk idmanda sakatlandı!



Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Jermaine Jones’un sol kasığında yırtık tespit edildi. Beşiktaş’ın ara transferde Almanya’nın Schalke 04 takımından kadrosuna dahil ettiği Jermaine Jones, formayı giyemeden sakatlık şoku yaşamış oldu. Sol kasığındaki ağrı nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Jones’un, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekildi. Siyah-Beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, MR sonucunda Jones’un sol kasığında yırtık olduğu tespit edildi. Orta saha oyuncusunun tedavisine hemen başlandığı belirtildi. Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, “Hoca görev verirse Antep maçında oynar. O kadar hazır halde” dediği Jones’un ise sakatlığının zorlama nedeniyle ortaya çıktığı ileri sürüldü. Henüz hazır olmadan önceki gün takımla idmana çıkan ve çift kale maçta oynayan Amerikalı oyuncunun, takım temposuna ayak uydurmak için kendisini zorladığı ve bu nedenle sakatlandığı iddia edildi.

Antep yolculuğu bugün

Öte yandan Gaziantep maçı hazırlıkları dün devam etti. Ersan Gülüm’ün de takımla birlikte çalıştığı öğrenildi. Kartal hazırlıklarını bugün 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra özel uçakla Gaziantep’e uçacak.

JERMAİNE JONES İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ