MENÜ

Jan Vesely: Çok zorlu ve sert bir karşılaşma olacak

Turkish Airlines EuroLeague'in 28. maç döneminde deplasmanda Fransız ekibi LDLC ASVEL'e konuk olacak temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncularından Jan Vesely, kendilerini çok zorlu ve sert bir karşılaşmanın beklediğini belirtti.

Jan Vesely: Çok zorlu ve sert bir karşılaşma olacak

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, 28. maç döneminde deplasmanda Fransız ekibi LDLC ASVEL'e konuk olacak. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularından Jan Vesely, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ASVEL'in çok sert basketbol oynadığını ve kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini belirten Jan Vesely, "Çok zorlu ve sert bir karşılaşma olacak. ASVEL çok sert basketbol oynuyor. Hücumda ve savunmada oldukça agresifler. Hızlı hücumlarla skor üretmeye çalışıyorlar. Bizim de onlara bu fırsatı vermemek için savunmada geriye iyi koşmamız gerekiyor. Hücumda da Milano maçına göre çok daha hızlı olmalıyız. Zorlu Milano karşılaşmasından sonra iyi dinlenmeli ve 40 dakika boyunca çok sert geçecek bu maça hazırlanmalıyız. Rakibimiz bire birlerde çok etkili isimlere sahip ve bu nedenle bireysel savunmalarda daha etkili olmalıyız" dedi.

YORUM YAZ