MENÜ

Iverson yetmedi!

Beşiktaş Cola Turka'nın dünya yıldızı Allen Iverson, dün Fiyapı İnönü Stadı'nda Siyah-Beyazlı taraftarlarla tanıştı. Ancak futbol takımı, ünlü basketbolcunun gelişini galibiyetle taçlandıramadı.

Iverson yetmedi!

Kara Kartal’ın yeni transferi dünyaca ünlü basketbolcu Allen Iverson da dünkü Beşiktaş-Kasımpaşa maçını izledi. Maçın başlamasına kısa bir süre kala protokol tribününe gelen ve başkan Yıldırım Demirören’in yanına giden Iverson’a Siyah-Beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Dünyaca ünlü basketbolcu da protokol tribününden, “Beşiktaş’ın çocuğu Allen Iverson” diye tezahürat yapan taraftarları selamladı. Son 10 dakikada stattan ayrılan Iverson, Beşiktaş’ın İsmail Köybaşı’yla kazandığı beraberlik golünü göremedi.

Haberin Devamı

İmza töreni bugün
Allen Iverson için bugün Akatlar Cola Turka Arena’da saat 20.00’de taraftarların katılacağı bir organizasyonla imza töreni düzenleneceği kaydedildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Yıldırım Demirören ve yöneticilerin de katılacağı törende, Iverson için özel kliplerin gösterileceği kaydedildi. Bu arada Iverson bugün sabah 9.30’da Fulya Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek.

YORUM YAZ