MENÜ

İtalya ateşli olacak

Beşiktaş maçı öncesi Napoli, 60 bin kişilik San Paolo Stadı’ndaki mücadelenin biletlerinde indirime gitti. En ucuz bilet 45 Euro’dan, 30 Euro’ya indi. Başkan Laurentiis, “Tribünlerin tamamının dolacağına inanıyoruz” dedi.

İtalya ateşli olacak

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş’ın önümüzdeki çarşamba günkü rakibi Napoli’de, bu maçta tribünlerin tamamının dolması bekleniyor.

İtalyan ekibinin Başkanı Aurelio De Laurentiis, daha önceki iç saha karşılaşması olan Benfica sınavına nazaran biletlerde 10-15 Euro arasında değişen indirimlere gidildiğini açıkladı. Yani Portekiz ekibini 4-2 yendikleri maçta en ucuz biletin fiyatı 45 Euro (154 TL) iken, bu kez rakam 30 Euro’ya (102 TL) kadar düştü.

60 bin kişilik San Paolo Stadı’nı Benfica karşısında 41 bin kişiyle dolduran Mavi-Beyazlılar’da Laurentiis, Beşiktaş karşısında yapılan bu indirimle, atmosferin daha iyi olmasını beklediklerini söyledi.

‘Anlayışla karşılayın’

Aile Tribünü’nün 25 Euro (85 TL) (Çocuğuyla birlikte maça gelenlere sunulan fiyat) olduğu Napoli’de Laurentiis, “Tabii ki bu bilet fiyatlarını daha da aşağıya indirmek isterdik. Ancak bu ortamda taraftarlarımızın da bizi anlayışla karşılayacağına ve tribünlerin tamamını dolduracağına inanıyoruz!” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ