MENÜ

İşte Pandev kararı... Gidecek mi, kalacak mı?

Sarı-Kırmızılılar, hem yükselen performansı hem de transfer için kaynak sıkıntısı nedeniyle Goran Pandev'i göndermekten vazgeçti. Hamza Hamzaoğlu da "Kalitesi ortada. Form tutturursa çok verimli olur" raporu verdi.

İşte Pandev kararı... Gidecek mi, kalacak mı?

Sezon başında Dzemaili ile birlikte Napoli'den transfer edilen Goran Pandev, Ziraat Türkiye Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla direkten döndü. Galatasaray yönetimi, Makedon golcünün takımda kalmasına karar verdi.

Hamza Hamzaoğlu, Prandelli döneminde kenarda tutulan Pandev'in performansını görmek için kupa maçlarında kendisine forma vermişti. Bu şansı iyi değerlendiren Pandev, Balçova maçında hat-trick yapmıştı. Diyarbakır BŞB ile oynanan son maçta da 1 gol atan deneyimli yıldız, Hamza Hamzaoğlu'nun gözüne girmeyi başardı. Diyarbakır'da orta sahadan hücuma yeterli destek verilmediğini gören Hamzaoğlu'nun bir ara geri çekip 10 numara pozisyonunda oynattığı Pandev, Bruma'nun golüne de çok önemli katkı sağlamıştı.

Albayrak: Bırakmaya niyetimiz yok

Tecrübeli hoca, yöneticiler ile yaptığı görüşmede, "Pandev'in iş disiplini mükemmel. Sadece fiziksel eksikliği var. Yeni yabancı gelse uyum sağlayana kadar devre biter. Bütçemiz nedeniyle istediğimiz kalitede oyuncu alamayacaksak Pandev'le devam etmemiz daha doğru. Form tutarsa çok verimli olur." diye konuştu. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak da "Pandev kalitesini göstermeye başladı. Onu bırakmaya niyetimiz yok." ifadelerini kullandı.

Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ