MENÜ

İşte gerçek Radamel Falcao bu!

Geçen sezon 34 lig maçının 18’ini kaçıran Radamel Falcao, bu kez müthiş başladı. Çok iyi bir kamp dönemi geçiren Kolombiyalı yıldız, Gaziantep mücadelesinde 2 gol, 1 asitlik performansıyla şov yaptı, “Beni bu sezon izleyin” mesajı yolladı.

İşte gerçek Radamel Falcao bu!

Beklenen Radamel Falcao bu... Büyük umutlar ve ciddi bir maliyetle geldiği Galatasaray’da ilk sezonunda üst üste sakatlıklar yaşayan ve ligde tam 18 maç kaçıran tecrübeli yıldız, bu sezona süper bir giriş yaptı. Gaziantep FK karşısında penaltıdan ağları havalandıran Falcao, Feghouli’nin pasında da usta işi bir vuruşla ağları havalandırdı. Falcao, Emre Kılınç’ın golünde ise asiste imza atan isimdi. Mücadelenin ilk yarısına damga vuran 33 yaşındaki süperstar, bu sezon bambaşka bir performans sergileyeceğinin sinyallerini verdi. Sezon biter bitmez bireysel çalışmalar yapan, sonrasında hazırlık kampını da çok iyi geçiren Falcao, fiziksel anlamda son yıllardaki en fit dönemlerinden birini yaşıyor.

Haberin Devamı

Taraftar için gitmemişti

Geride bıraktığımız sezon çıktığı 16 lig karşılaşmasında 10 gol, 1 asistlik performans ortaya koyan Falcao, transfer teklifleri almasına rağmen Galatasaray taraftarına kendini affettirmek için Türkiye’de kalacağını söylemişti. El Tigre, ligin ilk maçındaki görüntüsüyle tam anlamıyla güven verdi.

YORUM YAZ