MENÜ

İşte Cim Bom'un yeni teklifi

Ünal Aysal'ın, “Arda işini kurcalamam gerekecek” çıkışının ardındaki gerçek ortaya çıktı. Terim'in, başkanla görüşerek, “Arda bize çok lazım. Bu işi ne pahasına olursa olsun bitirelim” mesajını verdiği öğrenildi. Aysal, İspanyollar'a 12 milyon Euro ve Albert Riera'yı teklif edecek

İşte Cim Bom'un yeni teklifi

Galatasaray’da transfer ateşi tekrar ve büyük bir isimle birlikte alevlendi... Sarı-Kırmızılılar’ın yepyeni bir teklif paketi hazırladığı ve uğrunda ciddi maliyetleri gözden çıkardığı oyuncu ise Arda Turan’dan başkası değil. Yönetim her ne kadar bu transferdeki ekonomik şartların zorluğundan ve Atletico Madrid’in kararlı tavrından dert yansa da teknik direktör Fatih Terim’in isteği dengeleri değiştirdi. İmparator’un, Arda Turan için yaptığı baskının ardından, “Arda Turan işini kurcalamam gerekecek” sözleriyle gündem yaratan başkan Ünal Aysal’ın önümüzdeki günlerde somut adım atacağı öğrenildi. Gözden çıkarılan ve Cim Bom’a yıllık maliyeti de yüksek olan Riera’nın yanı sıra Madrid ekibine 12 milyon Euro (30 milyon TL) önermeye hazırlanan Aysal’ın İspanya’da başkan Enrique Cerezo ile Arda Turan zirvesi yapacağı bildirildi.

Terim görüşecek

Arda Turan cephesinde ise şimdilik sessizlik hakim. Daha önceki açıklamalarında, İspanya’da mutlu olduğunu belirtmesine rağmen, kaptanlığını yaptığı Galatasaray’a hep bir açık kapı da bırakan milli futbolcunun tavrı da bu transferde belirleyici unsur olacak. Cim Bom’un Arda Turan’a yıllık 3 milyon Euro (Yıllık 7.5 milyon TL) ve tekrar kaptanlık vereceği, gelişmeler paralelinde teknik direktör Fatih Terim’in de öğrencisiyle görüşeceği ifade edildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ