MENÜ

İstanbulspor'dan teknik direktörlüğe sürpriz aday! Resmi teklif sunuldu...

Fatih Tekke ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran İstanbulspor'da yeni teknik direktör arayışları devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Boğalar, Türk asıllı İsviçreli teknik direktör Hakan Yakın'a resmi teklifte bulundu.

İstanbulspor'dan teknik direktörlüğe sürpriz aday! Resmi teklif sunuldu...

Süper Lig'de topladığı 2 puanla 19. sırada bulunan İstanbulspor, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını ayırdı. İstanbulspor’un başında 30 maça çıkan ve 9 galibiyet, 5 beraberlik, 16 mağlubiyet alan Tekke, karşılıklı anlaşarak Sarı Siyahlı ekibe veda etti.

Haberin Devamı

İstanbul ekibinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Teknik direktörümüz Fatih Tekke ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Fatih Tekke ve ekibine verdikleri emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

İstanbulspordan teknik direktörlüğe sürpriz aday Resmi teklif sunuldu...

İstanbulspor, Fatih Tekke yönetiminde Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 maçın 2'sinde berabere kalırken, 2'sini kaybetti.

HAKAN YAKIN'A TEKLİF YAPILDI

Kısa sürede ateş hattından uzaklaşmak isteyen Boğalar, sürpriz bir teknik direktörü listesine aldı. Sarı Siyahlılar, Türk asıllı İsviçreli hoca Murat Yakın'a resmi teklifte bulundu. İsviçre A Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Yakın'ın kardeşi olan Hakan Yakın, son olarak Schaffhausen'i çalıştırdı.

İstanbulspordan teknik direktörlüğe sürpriz aday Resmi teklif sunuldu...

Son olarak Schaffhausen'i çalıştıran ve şu sıralar boşta olan Hakan Yakın, UEFA A Lisans saibi.

29 MAÇTA 1.14 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Futbolculuk kariyerinde bir dönem Galatasaray forması da giyen Hakan Yakın; Zug 94, St. Gallen, Grasshoppers ve Schaffhausen'de yardımcı antrenörlük yaptı. İlk kez Schaffhausen'de 1. adam olan Yakın, 29 maçta (9 galibiyet, 6 beraberlik, 14 mağlubiyet) 1.14 puan ortalaması yakalarken Eylül 2022'de başladığı görevini Mayıs 2023'te bıraktı.

VAR KAYITLARI YAYINLANDI

YORUM YAZ