MENÜ

İsmail Kartal'dan Umut Nayir yorumu

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş'ın yeni transferi, eski oyuncusu Umut Nayir’la ilgili olarak FANATİK’e konuştu. Kartal, “Beşiktaş, gelecek için çok iyi tercih yaptı. Şenol Güneş’in ona gereken ilgiyi göstereceğine inanıyorum” dedi.

İsmail Kartal'dan Umut Nayir yorumu

Siyah-Beyazlılar, geçen sezon Ankaragücü’nde forma giyen Umut Nayir’ı renklerine bağlamıştı.

Haberin Devamı

Başkent ekibinde Spor Toto 1. Lig’de 29 maçta 14 gollük performans sergileyen 25 yaşındaki forvetle ilgili olarak eski hocasından açıklama geldi. Umut’la ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kartal’ın yeni yıldız adayını övdü.

Tecrübeli futbolcunun Siyah- Beyazlılar’da başarılı olacağına inandığını söyleyen Kartal, “Umut, çok karakterli bir futbolcu. Fizik gücü çok yüksek. 90 dakika boyunca fazla zorlanmadan forma giyebilecek bir isim. Özellikle kenarlardan yapılan hava toplarında çok etkili” ifadelerini kullandı.

‘Biraz daha çalışması lazım’

Deneyimli oyuncunun Beşiktaş’ta seviye atlayabileceğini belirten Kartal, “Şenol Güneş’in ona gereken ilgiyi göstereceğine inanıyorum. Umut Nayir’ın biraz daha çalışması lazım. Beşiktaş, gelecek için çok iyi tercih yaptı. Takıma uyum sağlaması uzun sürmez” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

YORUM YAZ