MENÜ

Inter'de deprem! Şampiyon teknik adam Conte ayrıldı

Serie A'da müthiş bir şampiyonluğa imza atan Inter'de teknik direktör Antonio Conte ile yollar ayrıldı. 11 yıl sonra şampiyon olan Milano ekibinde yönetim ile Conte arasında yaşanan anlaşmazlık ayrılığı getirdi. Kulüp, karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu

Inter'de deprem! Şampiyon teknik adam Conte ayrıldı

Inter 11 yıl sonra Serie A'da şampiyon olurken 9 sene üst üste zirvede yer alan Ronaldo'nun da yer aldığı Juventus'u geçmeyi başardı. Bu müthiş şampiyonluğa imza atan Inter'de teknik direktör Antonio Conte ile yollar ayrıldı. Inter kulübü, Conte ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

İtalyan kulübünden yapılan açıklamada, "Tüm kulüp Antonio'ya, 19'uncu Scudetto'yu kazanmasıyla sonuçlanan olağanüstü çalışması için teşekkür eder. Antonio Conte, kulübümüzün tarihinde sonsuza kadar kalacak" ifadelerine yer verildi.

Milano ekibinde yönetim ile Conte arasında yaşanan anlaşmazlık ayrılığı getirdi. Transfer ve takım yapılanması konusunda sorunlar olduğu pandemi nedeniyle ciddi sıkıntı yaşayan kulübün küçülmeye gitmek istediği konuşulmuştu. Sky Italia'nın haberine göre ekonomik anlamda sıkıntılar çeken ve küçülmeye giden Inter, 1 yıl daha sözleşmesi olan Antonio Conte'ye 7 milyon Euro tazminat ödeyerek yollarını ayırdı.

SERIE A PUAN DURUMU

En son Fransa'da Lille ile şampiyonluk yaşayan Galtier, takımından ayrılmıştı. Bir benzer durum bu kez de Serie A'da yaşandı.

YORUM YAZ