MENÜ

Instagram Fenomeninden Takipçilerine Pilates Videosu!

Corona virüs nedeniyle herkesin "Evde kal" kuralına uyduğu bu günlerde, Spor yapmak da bir hayli zor ve kıymetli hale geldi. Instagram'da güzelliğiyle büyüleyen Nez Alin Yağcı, evde yapılabilecek hareketleri bir video aracılığıyla paylaştı. Nez Alin Yağcı, paylaştığı videoda evde geçirilen vakitlerde yapılabilecek spor hareketlerini gösterdi.

Sosyal medyada güzelliğiyle büyüleyen, sportif güzel Nez Alin Yağcı'dan evde kalanlara özel spor hareketlerinin olduğu video geldi. Instagram hesabından spor yapmak isteyenler için hareket videoları gösteren Nez Alin Yağcı, kusursuz fiziğiyle herkesi büyülüyor.

Haberin Devamı

Nez Alin Yağcı Kimdir?

1992 doğumlu Nez Alin Yağcı, Instagram'daki paylaşımlarıyla baş döndürüyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve sporla yakından ilgili olan Nez Alin Yağcı, takipçilerine Pilates ile alakalı videolar seyrettiriyor. Pilates eğitmenliğiyle uğraşan Nez Alin Yağcı, İzmir'de yaşıyor ve sağlıklı yaşamıyla insanlara örnek olmaya çalışıyor. Nez Alin Yağcı, özellikle reformer pilates ve hamile pilatesine uzmanlığıyla biliniyor. Nez Yağcı'nın Instagram'da 58 Bin takipçisi bulunuyor.

YORUM YAZ