MENÜ

Iniesta Barça'ya veda etti ama...

Barcelona ile son maçına önceki gün çıkan Andres İniesta’ya harika bir veda töreni düzenlendi. Nou Camp’taki törenin ardından herkes evinin yolunu tuttu ancak 34 yaşındaki futbolcu tek başına stadın ortasına oturup, duygusal anlar yaşadı.

Iniesta Barça'ya veda etti ama...

Dünyanın en önemli kulüplerinin başında gelen Barcelona’nın sembol isimlerinden biri olan Andres İniesta, 22 yıldır formasını giydiği Barcelona’ya, önceki gün veda etti. Barça’nın, İspanya Ligi’nde şampiyon olduğu sezonun son maçında İniesta, Real Sociedad’ı 1-0 yendikleri maçta son kez Nou Camp Stadı’nın çimlerinde boy gösterdi.

Kariyerinde kulübüyle 32 şampiyonluk yaşayan ve son zaferini de La Liga kupasını kaldırarak taçlandıran İniesta için çok özel bir veda töreni düzenlendi. Tüm futbolcular, bir koridor oluşturup, 34 yaşındaki yıldızı tribünlerdeki 99 bin taraftarla birlikte alkışladı. Gözyaşlarına hakim olamayan tecrübeli futbolcu, duygusal bir konuşma da yaptı.

‘Her zaman kalbimde olacak’

Yıldız oyuncu, “Bu kulüpte inanılmaz bir 22 yıl yaşadım. Benim için Barcelona, dünyanın en iyi kulübü. Tüm takım arkadaşlarıma, burada olan herkese çok teşekkür ediyorum. 34 yaşında Barça’ya nokta koyuyorum ve hepiniz, her zaman kalbimde olacaksınız” ifadelerini kullandı.

Maçın ve vedanın bitmesinin ardından tüm tribünler boşaldı, herkes evinin yolunu tuttu. Ancak İniesta, çok sevdiği Barça’nın stadı Nou Camp’tan ayrılamadı. Gece saat 02.00’ye kadar stadın tam ortasında tek başına durdu ve duygusal anlarına bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli futbolcunun, büyük ihtimalle kariyerine Çin’de devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ