MENÜ

Arsene Wenger kararı onlara bıraktı!

Arsene Wenger, Paris olaylarında sahada olan futbolcuları Koscielny ve Olivier Giroud'nun bu haftaki maçta kendilerini iyi hissederlerse oynatacağını söyledi.

Arsene Wenger kararı onlara bıraktı!

Arsene Wenger, Laurent Koscielny'nin ve Olivier Giroud'nun Paris terörist atağından sonra travma geçirdiğini, yarın deplasmanda oynayacakları West-Brom maçında oynatıp oynatmayacağına maçtan önce karar vereceğini açıkladı.

"KARARI FUTBOLCULARA BIRAKMAK İSTİYORUM"

Wenger "Maçtan önce ikisiyle son bir toplantı yapıp olaydan ne kadar etkilendiklerini konusunu görüştükten sonra son kararı futbolcularıma bırakmak istiyorum." dedi.

Koscielny ve Giroud Stad de France'da Fransa'nın Almanya ile oynadığı maçta yer almıştı. Wenger'in de tribünde olduğu maçta 129 kişi hayatını kaybetmişti.

Premier Lig'de Fransız milli marşı okunacak

"DERİNDEN ETKİLENDİĞİNİ GÖRDÜM"

Wenger "Bazen yaşadığınız şok iki veya üç gün sonra etkisini gösterir. Bunun en yakın örneği Koscielny. Almanya'ya karşı harika oynadı. İngiltere maçında ağladı. Maç esnasında maçı yaşamadı aklı başka yerlerdeydi. Olayın onu derinden etkilediğine şahit oldum Wembley'de." sözlerini sarf etti.

"MAÇTAN ÖNCE KARARIMI VERECEĞİM"

Arsenal'in hocası "Premier Lig'de bir oyuncunun yüzde 80'le oynaması risklidir. West-Brom maçı bizim için çok önemli. İki oyuncumla maçtan önce son bir görüşme yaptıktan sonra son kararımı vermek istiyorum."ifadelerini kullandı.

Arsene Wenger "Benim için de büyük bir şok oldu. İngiltere halkına ve İngiltere futboluna teşekkür ediyorum. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı. İngiltere son derece duyarlı bir organizasyonla klasını gösterdi" açıklamalarında bulundu.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ