MENÜ

Sistemli skor kuponu yaptı, 38.000 TL kazandı

Bir Misli üyesi Şampiyonlar Ligi Gecesi’nde oynanan 19.45 ve 22.00 seanslarındaki maçlara sistemli skor kuponu yaparak tamı tamına 38.000 TL kazandı. Kuponun karşılaşmaları ve karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.

Sistemli skor kuponu yaptı, 38.000 TL kazandı

Bir Misli üyesi Şampiyonlar Ligi Gecesi’nde oynanan 19.45 ve 22.00 seanslarındaki maçlara sistemli skor kuponu yaparak tamı tamına 38.000 TL kazandı. Kuponun karşılaşmaları ve karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.

Haberin Devamı

Galatasaray oyundan düştü, Münih kazandı!

Temsilcimiz Galatasaray Bayern Münih karşısında takdire şayan bir oyun ortaya koydu. Baskılı başlayan temsilcimiz, Kinglsey Coman’ın sağ çaprazdan attığı golle 0-1 geriye düşmüştü. Ataklarını ve baskını artıran temsilcimiz, Mauro Icardi’nin oyun zekası ve tekniğiyle aldığı penaltıyla skoru eşitleme fırsatı buldu. Penaltıda topun başına yıldız isim Mauro Icardi geldi. Müthiş bir Panenka Penaltısıyla Ulreich’ı mağlup ederek skoru 1-1’e getirdi. Dakikalar 73’ü gösterdiğinde sağdan hızlı şekilde gelen Bayern Münih, Harry Kane’in şansıyla birlikte golü buldu ve skoru 1-2’ye getirdi. Kondisyon ve fizik anlamında maçtan kopan temsilcimiz dakikalar 79’u gösterdiğinde Musiala’nın yerden plasesine engel olamadı ve karşılaşmadan 1-3’lük skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Sistemli skor kuponu yaptı, 38.000 TL kazandı

İnter, Hakan’ın penaltısıyla güldürdü!

Salzburg karşısında baştan sona baskılı oynayan İnter, dakikalar 19’u gösterdiğinde tecrübeli yıldız Alexis Sanchez’in golüyle 1-0 öne geçti. İkincinin yarının başından itibaren Salzburg ataklarını sıklaştırmaya başlamıştı. 57. dakikada sahneye çıkan Oscar Gloukh’un nefis golüyle skoru 1-1’getirdi. 10 dakika sonra ceza sahası içerisinde yere düşürülen Martinez, takımına penaltıyı kazandırdı. Topun başına geçen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımına galibiyeti getiren golü attı.

Manchester’da Onana’nın gecesi!

Manchester United 0 puanla çıktığı Kopenhag karşısında mutlak kazanmak zorundaydı. Harry Maguire’ın kafa golüyle öne geçen United, 90+4’te Kopenhag’ın duran top organizasyonda penaltı kararıyla karşı karşıya kaldı. Kaleci Onana, penaltıda köşeyi doğru tahmin ederek takımına 3 puanı getirdi ve geceye damga vurdu.

Real Madrid Portekiz’de rahat kazandı!

Real Madrid, Portekiz ekibi Braga’ya konuk oldu. Maç etkili başlayan Real Madrid, Vinicius’un getirdiği topta uzun süredir gol hasreti yaşayan Rodrygo’nun golüyle 0-1 öne geçti. Dakikalar 61’i gösterdiğinde Bellingham sahneye çıktı ve skoru 0-2’ye getirdi. Braga’nın cevap vermesi çok uzun sürmedi. Dakika 63’te Djalo takımın tek golünü attı. Real Madrid sahadan 1-2’lik skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Dengede giden maçta kazanan çıkmadı!

PSV ile Lens karşı karşıya geldi. İki ekibinde ara ara etkili olduğu karşılaşmada Bakayoko’nun golüne, Lens Wahi ile karşılık verdi. İki ekip sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Jesus farkı!

Arsenal Sevilla deplasmanında rahat kazandı. Konuk ekip Gabriel Jesus’un mükemmel performansıyla rakibini 1-2 mağlup etti. Gabriel Jesus 1 gol 1 asistle maçın adamı oldu.

Misli üyesi yukarıdaki karşılaşmalara yaptığı sistemli skor kuponuyla 38.000 TL kazandı. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. İşte o kupon…

 

 

YORUM YAZ