MENÜ

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

İngiltere - İtalya: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması İngiltere - İtalya mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye, İngiltere’nin evinde hata yapmayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Wembley’de 2 ekibin son karşılaşmasından İtalya Avrupa Şampiyonu ünvanıyla ayrılmıştı. 2024 elemelerinde ise İngiltere grupta lider ve rakibini ilk maçta deplasmanda yenmeyi başardı. 7 maçtır da kaybetmiyor Southgate’in ekibi. Ev sahibinde sol bek sıkıntısı devam ediyor. Luke Shaw ve Chilwell’in yokluğunda Trippier’i savunmanın solunda izleyebiliriz. Bukayo Saka bu maçta forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Chiesa ve Immobile yok. Konuk ekip Makedonya ve Ukrayna maçları da dahil olmak üzere 3 maça daha çıkacak. Grupta 3 puan geride 2. sırada. Ancak ev sahibinin elemelerdeki performansı ortada. Ben iştahlı bir İngiltere performansı bekliyorum bu maçtan ve ev sahibinin kazanacağını tahmin ediyorum.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Panathinaikos: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan EuroLeague karşılaşması Fenerbahçe - Panathinaikos mücadelesinde Misli yazarı Fatih Saboviç, temsilcimizin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

EuroLeague kapısını iç sahada 85-82'lik Panathinaikos zaferiyle aralayan Fenerbahçe Beko, ikinci haftada beklenmedik bir engele takıldı ve Valencia'ya 77-74'le kaybetti. PANA cephesi ise ilk hafta Olympiacos'a kaybettikten sonra ikinci haftada Bayern'i devirdi. Wilbekin, Pierre ve Papagiannis gibi liderleriyle iyi sinerjiler yaratabilen Fenerbahçe, saha avantajının da getirisiyle Yunan temsilcisinin bir adım önünde duruyor. Tercihim direkt olarak maç sonu 1 olacaktır.

Kuzey İrlanda - Slovenya: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması Kuzey İrlanda - Slovenya mücadelesinde Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, tercihini Slovenya’dan yana kullanıyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Haberin Devamı

Gruptaki son maçında San Marino karşısında 3-0 kazanan Kuzey İrlanda rahat bir galibiyet elde etti. Fakat kadro yapıları itibariyle yetersiz bir takıma sahip olan ev sahibi ekip açısından zorlu bir maç olacak. Artık kalan maçlarda gruptan çıkma şansı bulunmadığından dolayı prestij niteliğinde sahaya çıkacaklar. Slovenya ise oynadığı son Finlandiya karşısında 3-0 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Averajla liderlik koltuğuna oturan konuk ekip grupta kalan son 3 karşılaşmada artık avantajını kaybetmemeleri adına kazanmaktan başka şansı bulunmuyor. Takım olarak çok formda bir kadroya sahip olan Slovenya’nın hedefsiz rakipleri karşısında iyi bir performans ortaya koyarak mücadeleyi kazanmasını bekliyorum.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

YORUM YAZ