MENÜ

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Kasımpaşa: Karşılıklı Gol Var (1.50 yerine 1.53)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe - Kasımpaşa karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Kasımpaşa ilk 4 potasını zorluyor. Son 4 lig maçında da tam 10 puan kazandılar. Fenerbahçe'ye mutlaka zorluk çıkartacaklardır fakat sezon başından beri evinde 9 puan kaybeden Sarı-Lacivertliler'in yeni bir sürprize izin vermeyeceği görüşündeyim. Fakat ev sahibinin oranı oldukça düşük. Bu maç için alternatifim KG Var. Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra ligin en çok gol atan takımı. Kadıköy'de de en azından 1 gol bulacaklardır.

Haberin Devamı

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Misliden günün şampiyon tercihleri



Bournemouth – Manchester City:
Maç Sonucu 2 (1.23 yerine 1.25)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Bournemouth – Manchester City karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye’nin tahmini City’nin deplasmanda kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Manchester City, hafta arası Brentford maçını 1-0 kazandı. Guardiola yoğun maç programında rotasyon yapıyor. O maçta da kaptan Kevin De Bruyne’yi oynatmadı. Bakalım bu maçta kimler 11 başlayacak? Ev sahibi son 19 resmi maçının 18 tanesinde gol attı. Billing cezalı bu maçta ama Solanke çok formda. Konuk ekipte Grealish ve Gvardiol dışında eksik yok. Ben iki ekipten de gol izleriz diye düşünüyorum ancak 90 dakika sonunda daha çok gol atan ve 3 puanı alan Manchester City olur kanaatindeyim. Bournemouth iyi takım ama bu seviyenin çok uzağında.

Bayern Münih - Leipzig: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.53)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Bayern Münih - Leipzig karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Bayern Münih, yıllar sonra ligde üst üste 2 mağlubiyet aldı ve ligde işini mucizelere bırakırken Tuchel dönemi sene sonunda sona erecek. Başta Kimmich ve Müller olmak üzere hocaya karşı ciddi bir cephe oluşmuş durumda. Tuchel'i gönderdiklerine göre bir reaksiyon vermeleri lazım. Leipzig Şampiyonlar Ligi için oynuyor ama deplasmanlarda bu sene kötüler, son 6 maçta sadece 1 kez kazandılar. Bayern'de Upaameco'nun olmaması da bence onlar için dezavantaj. Bayern kazanır.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ