MENÜ

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'de günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Galatasaray - İstanbulspor: İlk Yarı Sonucu 1 (1.26 yerine 1.28)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galatasaray - İstanbulspor karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, Galatasaray’ın ilk yarıdan üstünlüğü almasını bekliyor.

MİSLİ’DEN GÜNÜN SÜPER TERCİHLERİ

Mislide günün süper tercihleri

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Fenerbahçe’nin Samsunspor'a puan kaybetmesinin ardından puanlar dengelenmişti. Dün Fenerbahçe yeniden öne geçti. Galatasaray rakibini yakalamak adına iç sahada fişi erkenden çekmek isteyecektir. Kadro kaliteleri arasındaki fark dikkat çekici. Galatasaray ilk yarıdan kazanır.

Samsunspor - Kayserispor: Maç Sonucu 1 (1.75 yerine 1.78)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Samsunspor - Kayserispor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Samsunspor’un yanında yer alıyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Kayserispor sıkıntılı durumda. Güç kazanmaları gereken yerde özellikle Thiam'ın ayrılışı onları çok etkiledi. Yönetim transfer tahtasını açacağını söylüyor ancak takımın demotive görüntüsü de son haftalarda dikkat çekiyor. Samsunspor ise önce Sivas galibiyeti, ardından zorlu Kadıköy deplasmanında aldığı 1 puanla çok moralli. Kayserispor karşısında saha-seyirci avantajıyla da Karadeniz temsilcisi galibiyete daha yakın.

Atletico Madrid - Sevilla: Maç Sonucu 1 (1.30 yerine 1.32)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Atletico Madrid - Sevilla karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, Atletico Madrid galibiyetini öneriyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

İspanya Kral Kupası son 16 turunda derbide Real Madrid’i elemeyi başaran Atletico Madrid, önemli bir rakibini saf dışı bıraktı. Bu sezon iç sahada oynadıkları 14 resmi maçın 13’ünü kazandılar, 1 de beraberlikleri var. Morata ve Griezmann önderliğinde coşkulu bir futbol oynuyorlar. Son olarak ligde deplasmanda Granada’yı 1-0’la geçtiler. Sevilla için ise bu sezon kâbus gibi geçiyor. Ligde düşme hattının hemen üzerindeler. Üst üste gelen yenilgiler ve eksikler takımdaki dengeleri iyice bozdu. Bu tip eleme maçlarını oynama konusunda çok tecrübeli olsalar da şu anki form durumlarıyla işleri çok zor. Atletico Madrid’in 90 dakikada turu alacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

YORUM YAZ