MENÜ

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Haberin Devamı

Porto – Arsenal: Maç Sonucu 2 (1.46 yerine 1.56)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Porto– Arsenal karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, Arsenal’e güveniyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Arsenal, yeni yıl periyodunda sıkıntılı sonuçlar almıştı. Bu sürecin ardından çok iyi bir reaksiyon gösterdiler. Güzel oynayarak sonuca gidiyorlar. Bu maçı da kazanırlar.

MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ

Mislide günün şampiyon tercihleri

Gent – Maccabi Haifa: Karşılıklı Gol Var (1.57 yerine 1.60)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Gent – Maccabi Haifa karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, iki takımdan da gol bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Ligde hafta sonu konuk olduğu Eupen karşısında mücadeleyi 2-0 kazanan Gent, 5 hafta sonra kötü gidişata son verip ilk 3 için şansını devam ettirdi. Ayrıca UEFA Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında konuk olduğu rakibi karşısında çok etkili pozisyonlar bulan ev sahibi ekip, son vuruşlarda etkisiz kalıp mücadeleyi 1-0 kaybetti. Artık turu geçebilmek adına taraftarı önünde baskılı futbolla başlayacaklardır. Maccabi Haifa ise kendi liginde lider olarak yoluna devam ediyor. Hafta sonunda oynadığı Hapoel Haifa karşısında 1-1 beraberlikle ayrılıp galibiyeti kaçıran taraf oldular. Kadro olarak etkili oyuncuları bulunan konuk ekibin tur şansını devam ettirebilmek adına etkili bir futbol ortaya koymasını bekliyorum. Rövanş mücadelesinde iki ekip, ofansif bir futbol ortaya koyarak karşılıklı goller üreteceklerdir.

Panathinaikos – PAOK: Karşılıklı Gol Var (1.62 yerine 1.65)                                               

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Panathinaikos – PAOK karşılaşmasında Misli editörü Faruk Nergiz, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyor.

Misli Editörü Faruk Nergiz’in Yorumu

Panathinaikos hafta sonu Lamia’ya puan kaybettiği maçta özellikle 2-2’den sonra rakip kaleyi adeta ablukaya aldı ama golü bir türlü bulamadı. Fatih Terim geldiğinden bu yana rakip ceza sahasında ve etrafında kalabalık duran yeşillerde net şekilde santrfor sıkıntısı var. Jeremejeff sonradan girdiğinde skor katkısı veriyor ama takımı sürükleyecek nitelikle bir isim değil. Sporar ile Ioannidis de rakip 9 numaralar ile kıyaslandığında daha düşük profildeler. PAOK ise ligdeki AEK beraberliği sonrası bir daha düzen tutturamadı. İlk maçta Panathinaikos'a kaybedip ligde de Olympiakos’a 4-1 mağlup oldu. Siyah beyazlılarda Razvan Lucescu momentumu tekrar kazanmak için rotasyon yapmaz. Rövanşta mutlaka skor üretirler. Ev sahibi de duran topla da olsa gol bulur. Şampiyon Oran da varken ağlar karşılıklı havalanır diyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

YORUM YAZ