MENÜ

Galatasaray-Başakşehir canlı izle

Aykut Kocaman'la yeni bir maceraya atılan Başakşehir, peşpeşe aldığı iki galibiyetle 'Şampiyonluk yarışında ben de varım' diyen Galatasaray'a konuk oluyor. Fatih Terim-Aykut Kocaman rekabetinin bir kez daha sahne alacağı 90 dakika zirvedeki diğer takımlar için de önemli sonuçlar doğuracak. Galatasaray-Başakşehir maçı öncesi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haber metninde. Ayrıca Galatasaray - Başakşehir canlı izle linki hakem Arda Kardeşler'in ilk düdüğüyle birlikte aktif olacak. Galatasaray Başakşehir maçının canlı yayın linkini de fanatik.com.tr'de bulabilirsiniz. Son dakika gelişmesi; Galatasaray - Başakşehir maçı 11'leri açıklandı.

Galatasaray-Başakşehir canlı izle

Galatasaray, Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı kritik derbi öncesi zorlu bir 90 dakikada 3 puan arıyor. Fatih Terim ve ekibi, Aykut Kocaman ile yeni bir maceraya başlayan son şampiyon Başakşehir'i Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlıyor. Galatasaray - Başakşehir maçının canlı yayın bilgileri netleştikten sonra karşılaşmanın ilk 11'leri de belli oldu. Her iki teknik adam da sahaya sürecekleri 11'leri belirledi. Galatasaray cephesinde teknik direktör Fatih Terim, Henry Onyekuru'yu ilk 11'de görevlendirdi. Başakşehir ise eldeki sakatların fazlalığı nedeniyle zorunlu bir 11'le sahaya çıkmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY / BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE

Galatasaray - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Başakşehir maçı Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve 19.00'da başlayacak. Hakem Arda Kardeşler'in yöneteceği 90 dakika beIN SPORTS HD 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. VAR hakemi Mete Kalkavan. Maçın canlı anlatımı ise fanatik.com.tr'de.

Galatasaray - Başakşehir ilk 11'leri

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Etebo, Emre Kılınç, Arda Turan, Henry Onyekuru, Babel

Başakşehir: Mert, Ömer Ali, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Azubuike, Mahmut, Deniz, Giuliano, Gulbrandsen, Crivelli

Beşiktaş'a derbi maçta yenildikten sonra çıktığı 3 maçta fire vermeden 9 puan toplayan Galatasaray, transferin son gününde kadrosunu Mostafa Mohamed, DeAndre Yedlin ve Gedson Fernandes ile güçlendirdi. Gedson Fernandes koronavirüs karantinasında, Mohamed ve Yedlin ise son antrenmanda takımla birlikte çalıştı ancak ilk 11'de yer almaları beklenmiyor. TD Fatih Terim son maçların kazanan kadrosu ve düzenini bozmayacaktır. Hücum merkezinde Ryan Babel, arkasında ise Emre Kılınç, Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Arda Turan yer alır. Savunmadaki "Ryan Donk & Marcao" ikilisi de bozulmaz. Christian Luyindama yedek başlar. Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Sofiane Feghouli, Radamel Falcao ve Oğulcan Çağlayan sakat, Omar Elabdellaoui rehabilitasyon sürecinde...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayıp tarih yazan Başakşehir, yeni sezonda istediği ritmi bir türlü bulamayınca Okan Buruk'la yollarını ayrıma kararı aldı. Takımın başına da tecrübeli isim Aykut Kocaman getirildi. Kocaman, Başakşehir ile 1 tam gün antrenmanda birlikte oldu, ilk resmi maçına çıkacak. İrfan Can Kahveci takımdan ayrıldı, Fenerbahçe'nin serbest bıraktığı Tolga Ciğerci ile Yeni Malatyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye takıma katıldı. Daha önce de Junior Fernandes ve Ömer ali Şahiner takviyeleri yapılmıştı. Sakatlıkları bulunan Berkay Özcan, Rafael, Nacer Chadli ve Edin Visça zorlu maçta Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Son 2 lig maçını ve Süper Kupa'yı pas geçen Giuliano ise iyileşti, TD Aykut Kocaman'dan forma bekliyor.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Galatasaray'ın iç sahada oynadığı son 5 maçın 4'ü "2.5 ÜST" bitti.

- Başakşehir'in Aykut Kocaman öncesinde çıktığı son 6 lig maçının 4'ü "2.5 ALT" bitmişti.

- Fatih Terim ile Kocaman daha önce 15 kez birbirlerine rakip oldu, 6 kez sahadan Terim galip ayrıldı. (6 beraberlik)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Galatasaray kazanır" oldu! %48'lik kesim Fernando Muslera'nın kaleye dönmesiyle üst üste 3 kez kazanan sarı-kırmızılı takımdan bir galibiyet daha bekliyor... %7'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Galatasaray-Başakşehir canlı izle

YORUM YAZ