MENÜ

4 maçın ilk yarı skorunu bildi, 45+2’de gelen golle 30’a 42 bin 539 TL kazandı!

4 maçın ilk yarı skorunu bildi, 45+2’de gelen golle 30’a 42 bin 539 TL kazandı!

4 maçın ilk yarı skorunu bildi, 45+2’de gelen golle 30’a 42 bin 539 TL kazandı!

Misli üyesi, pazartesi bülteninde yer alan 4 Süper Lig karşılaşmasının ilk yarısına skor tahmininde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak süper oran farkıyla maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Penaltının da kaçtığı bol aksiyonlu ilk yarıda istenen skor 45+2’de geldi!

Misli üyesi, kuponunun ilk karşılaşmalarından Kasımpaşa - Rizespor maçının ilk yarısına “1-1” skor tahmininde bulundu. Ev sahibi Kasımpaşa, 17’de kazandığı penaltıdan yararlanamadı. 30’da Haris Hajradinovic ile golü bulan Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Misli üyesinin maçı tutturması için Rizespor’un 1 golüne ihtiyacı vardı. 33’te Rizespor’da Emirhan’ın kafası üst direkten dışarı çıktı. Karadeniz ekibi, 39’da bir kez daha gole yaklaşsa da başarılı olamadı. Rakip kalede baskını sürdüren Rizespor, 45’te girdiği gol fırsatından da yararlanamadı. İlk yarının 1-0 Kasımpaşa üstünlüğüyle bitmesi beklenirken, 45+2’de sahneye çıkan Gaich, skora dengeyi getirdi ve Misli üyesinin ilk maçını bilmesini sağladı. Misli üyesi, bu maçta 6.85 oran tutturdu.

Haberin Devamı

Erken gelen skor sonrası endişelense de kaza yaşanmadı…

Süper Lig’de 17.00 seansının bir başka maçı olan Alanyaspor – Samsunspor karşılaşmasında Misli üyesi, ev sahibi ekibin ilk yarıyı “2-0” önde kapatacağı yönünde tahmininde bulundu. Maça hızlı başlayan konuk Samsunspor, ilk 10 dakikada rakip kalede tehlikeler yaratsa da golü bulamadı. Ön alanda top tutmakta zorlanan ev sahibi Alanyaspor, 12’de geliştirdiği atakta Oğuz’un asistinde Yusuf’la golü bularak öne geçmeyi başardı. 27’de ilk golün hazırlayıcısı Oğuz, fileleri havalandırarak Alanyaspor’u 2-0 öne geçirdi. Misli üyesi istediği skoru elde ederken, ilk yarının kalan kısmını dikkatli gözlerle takip etti. Atılacak bir gol maçın tutmaması anlamına geliyordu. 35’te Samsunspor’un atağında top direkten döndü. 44’te Alanyaspor, Oğuz’la gole yaklaşsa da fileleri havalandıramadı. Kaçan bu goller sonrası karşılaşmanın ilk yarısı Alanyaspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Misli üyesi, kuponunda en yüksek tutturduğu oran olan 13.15’i Alanyaspor - Samsunspor maçıyla yakalamış oldu.

Haberin Devamı

4 maçın ilk yarı skorunu bildi, 45+2’de gelen golle 30’a 42 bin 539 TL kazandı

Diken üstünde izlediği maçta Ankaragücü üstünlüğü bırakmadı…

Misli üyesi, Süper Lig’de Pendikspor – Ankaragücü karşılaşmasında deplasman ekibinin ilk yarıyı “1-0” kazanacağına yönelik tahminde bulundu. Deplasman ekibi Ankaragücü, 15’te Ali Sowe ile bulsa da VAR uyarısı sonucu gol iptal edildi. Rakip kalede etkisini sürdüren Ankara ekibi, 18’de Efkan Bekiroğlu ile 1-0 öne geçti. Ankaragücü, 26, 36 ve 39. dakikalarda kalesinde tehlikeler yaşasa da ev sahibi Pendikspor golü bulamadı ve Misli üyesi 4.21’lik oranı bilerek kuponuna 3’te 3 ile devam etti.

Beşiktaş’ın bitime 7 dakika kala gelen golüyle rahat bir nefes aldı!

Misli üyesi, kuponunun tutması için son maçı olan Hatayspor - Beşiktaş karşılaşmasında, konuk ekibin ilk yarıyı “1-0” önde kapatmasına yönelik tahminde bulundu. Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş, ilk 15 dakikada rakip kalede ciddi tehlikeler üretti. Baskıyı atlatan ev sahibi Hatayspor, 21’de Strandberg’in vuruşunun önce savunmaya ardından direğe çarpmasıyla Beşiktaş kalesinde ilk tehlikesini yarattı. Kuponunun eksiksiz tamamlanması için heyecanlı şekilde Beşiktaş’ın golünü bekleyen Misli üyesi, 38’de Semih Kılıçsoy’un ayağından gelen golle derin bir nefes aldı. İlk yarının kalan bölümü sakin geçerken Beşiktaş, devreyi 1-0 önde kapattı. Misli üyesi, bu karşılaşmadan da 4.16’lık oran tutturmuş oldu.

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece 30 TL’ye 42 bin 539 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

4 maçın ilk yarı skorunu bildi, 45+2’de gelen golle 30’a 42 bin 539 TL kazandı

YORUM YAZ