CANLI |Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'ye konuk olacak. Peş peşe alınan Karagümrük ve Stuttgart galibiyetleri ile moral bulan sarı lacivertliler bu kritik maçtan 3 puanla dönmek istiyor. Burak Yılmaz ve öğrencileri ise zorlu mücadeleden kazanarak ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Peki, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Müsabakaya dair tüm detaylar ve karşılaşmanın canlı anlatımı haberimizde.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

27 Ekim Pazartesi günü Gaziantep Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe: Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, Alvarez, İsmail, Nene, Asensio, Kerem, Talisca
Gaziantep FK: Burak, Perez, Talha, Arda, Rodrigues, Melih, Camara, Maxim, Kozlowski, Lungoyi, Bayo

Savunmanın önemli ismi Myenty Abena, bu sezon tüm maçlarda 11’de başladı. 30 yaşındaki stoper, Milli aradan önceki Karagümrük mücadelesinde sakatlanmış ve ikinci yarının başında yerini Semih’e bırakmıştı. Adalesinde kısmi yırtık tespit edilen ve Antalya maçını kaçıran Abena’nın bu akşamki mücadeleye yetiştirilmesi için sağlık ekibi seferber oldu. Deneyimli oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.

Genç yıldız, uzun süren sakatlığının ardından Stuttgart maçında sahalara dönmüştü. Jhon Duran, mücadelenin 87. dakikasında oyuna dahil olmuştu. Kolombiyalı forvetin bu akşamki karşılaşmada 30 dakika civarında süre alması bekleniyor. Duran eğer herhangi bir sorun yaşamazsa, hafta içi ekstra idmanlarla Beşiktaş derbisine hazırlanacak. 21 yaşındaki oyuncunun dev maça 11’de başlaması hedefleniyor.

Sarı-Lacivertliler, zorlu maçın son provasını dün Samandıra’da gerçekleştirdi. Fenerbahçe kafilesi daha sonra Gaziantep’e gitti. Kanarya’da tam olarak hazır hale gelmeyen Mert Hakan Yandaş’ın yanı sıra Bartuğ Elmaz kafilede yer almadı. Kadro dışı olan İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun İstanbul’da bırakıldı. Başkan Sadettin Saran ve çok sayıda yönetici de zorlu deplasmanda takımın yanında olacak.





