MENÜ

Horoz silinen 3 puanı Elazığ'da telafi edecek

Mali yükümlülükleri yerine getiremediği gerekçesiyle TFF Tahkim Kurulu tarafından 3 puanı silinen Denizlispor, Vartaş Elazığspor karşısında galibiyete ulaşıp, bu kayıbı telafi etmeyi planlıyor. Teknik direktörü Ali Yalçın, zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını sahaya tam kadro çıkacaklarını belirtti.

Horoz silinen 3 puanı Elazığ'da telafi edecek

Ligin ikinci yarısında tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Denizlispor'da Elazığspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun mali yükümlülükleri yerine getirmediği gerekçesiyle 3 puanı silinen Yeşil-Siyahlılar, galibiyete odaklandı. 7 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu 90 dakikadan kayıpsız ayrılmayı hedefleyen Horozlar, PTT 1. Lig'e tutunmak adına artık hataları en aza indirmek istiyor. Teknik direktör Ali Yalçın, ligde kolay takım olmadığını ancak her şeye rağmen zirve kovalayan rakiplerini yenebileceklerine dikkat çekti.

'Tam kadro çıkacağız'

Takımdaki arkadaşlık ve dostluk sayesinde zor günleri atlatarak çıkışa geçeceklerine inandığını ifade eden Ege temsilcisinin teknik patronu, "Vartaş Elazığspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Sakatlığı bulunan futbolcularımızın hepsi düzeldi. Gol yollarındaki sıkıntılarımızı da Genkov ve Şaban’ın performansını yükselterek gidereceğiz. Vartaş Elazığspor maçından galibiyetle ayrılarak, silinen 3 puanımızı telafi edeceğiz. Rakibimiz ligde üst sıralar için mücadele ediyor. Biz de alt sıralardan kurtulmaya çalışıyoruz. Güzel maç olacak. Rakibimizi yenebilecek güce sahibiz. Futbolcularıma güveniyorum. Hedefimiz galibiyet" dedi. Yalçın, ayrıca mevcut yönetim kurulunun genel kurulda yeniden seçilmesinin futbolcuların kafasındaki soru işaretlerini giderdiğini ve maça daha rahat çıkacaklarını sözlerine ekledi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ