MENÜ

Horner: Her F1 pilotu Red Bull'da yarışmak istiyor

Red Bull takım patronu Christian Horner, üst üste dördüncü dünya şampiyonluğunu yaşayan Red Bull Racing'in, artık her F1 pilotunun arzusu olan bir takım olduğunu ifade etti.

Horner: Her F1 pilotu Red Bull'da yarışmak istiyor

Horner, "Pit alanındaki her pilot şu an bizim araçlarımızdan birinde olmak istiyor" dedi. Horner, "Sebastian bu takımda yarışmaktan keyif alıyor. Bu takımla birlikte büyüdü. Niçin başka bir yere gitsin?" diye konuştu.

Haberin Devamı

Vettel'in, 14 yaşından bu yana Red Bull'la birlikte olduğunu ifade eden Horner, Alman pilotun Juan Manuel Fangio, Michael Schumacher ve Alain Prost'un bulunduğu gruba dahil olarak "tüm zamanların en büyüklerinden biri" olduğunu belirtti.
Horner, "Sebastian için Fangio, Prost ve Schumacher gibi ünlü isimlere katılmış olmak inanılmaz bir başarı, özellikle de daha böylesine genç bir yaşta... Onunla çalışmak bir ayrıcalık" dedi.

Red Bull takım patronu ayrıca, "Dünyanın en iyi pilotunu veya en iyi tasarımcısına sahip olabilirsiniz. Fakat bir takım olarak çalışmazsanız bu hiçbir sonuç vermez. Fakat şu da bir gerçek ki, Sebastian olmadan, elbette arka arkaya dört şampiyonluk yaşayamazdık" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kaynak: Türkiyef1.com

YORUM YAZ