MENÜ

Hope Solo'dan LeBron James ile tartışan İbrahimoviç'e: O bir aptal

Zlatan Ibrahimovic ile LeBron James arasındaki siyaset polemiğine Amerikalı eski kadın futbolcu Hope Solo da katıldı. LeBron James'e destek veren Solo, İbrahimovic için "O bir aptal. Bence o ikiyüzlü" ifadesini kullandı.

Hope Solo'dan LeBron James ile tartışan İbrahimoviç'e: O bir aptal

Geçtiğimiz günlerde Zlatan Ibrahimovic, LeBron James'i Amerika Birleşik Devletleri'nde sesini yükseltmek ve siyasete girmekle eleştirdikten sonra tartışmayı alevlendirdi. Her iki sporcu da bir dizi açıklamada bulundu. Yaşanan tartışmaya basketbolcu İsaiah Thomas'tan sonra Amerikan eski kadın futbolcusu Hope Solo da dahil oldu.

Haberin Devamı

Hope, İbrahimoviç'in dünyayı asla değiştirmeyeceğini açıkladı ve sporun en azından Amerika'da siyasetle el ele gittiğini vurgulayarak "Amerika'da spor ve politika el ele yürüyor. Üzgünüm, bu yorumlara katılmıyorum. O bir aptal. Bence o ikiyüzlü ve bildiğim şu ki, sessizlik asla dünyayı değiştirmeyecek ve Zlatan muhtemelen dünyayı asla değiştirmeyecek" ifadelerini kullandı.

"Bu bizim hakkımızdır"

Son olarak Hope Solo, Amerika Birleşik Devletleri marşı sırasında sporcuların diz çökme ihtiyacını görmemekle birlikte, ABD Futbolunun sporcuların barışçıl bir şekilde gösteri yapmasına izin vermesinden mutlu olduğunu söyledi. "Bunun gerekli olduğunu düşünmüyorum, ancak aynı zamanda NFL oyuncularının bir Super Bowl önünde durmasının ne anlama geldiğini anlıyorum. Birleşik Devletler Futbol Federasyonu'nun sporcuların barışçıl bir şekilde protesto etmesine izin vermesinden gurur duyuyorum. Amerikalılar olarak bizim hakkımızdır" dedi.

Haberin Devamı

"Kapa çeneni"

Geçtiğimiz gün LeBron James'in eski takım arkadaşı Isaiah Thomas, Milan'ın İsveçli yıldızı Ibrahimovic'e twitter'dan "Kapa çeneni" şeklinde tepki göstermişti.

YORUM YAZ