MENÜ

Hızlı zayıflama yöntemleri neler, nasıl zayıflayabiliriz? Yağ yakıcı antrenman örneği!

Nasıl hızlı zayıflayabilirim, hızlı zayıflama yöntemleri neler? Yağ yakımı nasıl sağlanır, nasıl kilo verilir? Hızlı ve sağlıklı zayıflama için tek ihtiyacımız olan şey spor salonları mı? Elbette hayır. Evde sağlıklı bir şekilde kilo vererek zayıflamak mümkün. Tek yapmanız gereken düzenli egzersiz yapmak ve beslenmenize dikkat etmek. Fitness eğitmeni Mert Hocaoğlu’nun özel olarak hazırladığı antrenman programını günün herhangi bir zaman diliminde uygulayabilirsiniz.

Evde kolay zayıflama yöntemleri neler, sağlıklı ve hızlı kilo verdiren egzersizler hangileri? Hangi egzersizlerle kısa sürede zayıflarız? Spora ara veren, tekrar başlamak isteyen, kas gelişimini sağlamak bir yandan da yağ yakmak isteyenler için Fitness eğitmeni Mert Hocaoğlu harika bir program hazırladı. Kilo vermek ve kas gelişimini sağlamak için spor salonlarına ihtiyacımızın olmadığı gösteren bu antrenman programını seviyenize göre gerçekleştirebilirsiniz. Bu programı antrenmanlarınıza ekleyebilir, belirli periyotlarla gerçekleştirebilirsiniz...

Haberin Devamı

RAMAZAN AYINDA SPOR YAPMAK

Dilerseniz çok ağır olmayacak ve kendi gücünüz, enerjiniz doğrultusunda sporunuzu hemen yemek yiyebilmek ve su tüketebilmek adına iftardan bir saat (ya da antrenman süreniz kadar) önceden yapabilirsiniz.

Eğer gün içerisinde bir antrenman uygulamak istiyorsanız sizleri çok zorlamayacak 30-50 dakikalık hafif antrenmanlar uygulayabilirsiniz. Kendi enerjiniz ve gücünüzden haberdar olan sizsiniz.

Vücudumuzun uzun süre susuz kalmasından dolayı iftar ve sahur arasında geçen zamanda bol su tüketebilir, bitki çayı tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı beslenmeyi elden bırakmamalı, sınırlarınızı zorlamamalısınız. Keyifli sporlar!

YORUM YAZ