MENÜ

Hikmet Albayrak kimdir? Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak kaç yaşında?

Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak, corona virüsü hastalığı atlattığını ve testlerinin negatif çıktığını açıkladı. Albayrak, "Tedavim tamamlandı ve Allah’ın izni ile iyileştim. Yeni yapılan son 2 test sonucum da negatif geldi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim." açıklamasını yaparken, Hikmet Albayrak kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi sorular merak edilmeye başlandı.

Hikmet Albayrak kimdir? Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak kaç yaşında?

Son dakika haberi: Coronavirüse yakalanan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın ardından oğulları Hikmet Albayrak'ın da coronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak, coronavirüs tedavisinin tamamlandığını ve test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı. Peki Hikmet Albayrak kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Hikmet Albayrak kimdir?

Hikmet Albayrak, 1983 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul üniversitesi Ekonometri bölümünde okudu. 13 yaşında Altur Turizmde çalışmaya başladı.

Abdurrahim Albayrak kimdir?

1954 yılında Rize’de doğmuş olan Albayrak, 1977 yılında Altur Turzim Otobüs İşletmeciliği’ni kurmuştur. Altur Turzim Servis ve Tic. Ltd. Şti. yanında Altur Turizm Taşımacılık Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş., Altur Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Altur Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. ve Altur Turizm Filo Kiralama şirketlerinin yönetim kurulu başkanıdır. 1992 – 1994 Galatasaray Altyapı Başkanlığı, 2001 – 2013 arası çeşitli dönemlerde Galatasaray Futbol Şube sorumluluğu, 2014’te İkinci Başkan ve Futbol Şube Sorumluluğu ile yönetimde yer almıştır. Halen Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı’dır. Evli ve 7 çocuk babası olan Albayrak Almanca bilmektedir.

YORUM YAZ