MENÜ

'Hiddink beni ateşledi'

Timsah'a geçit vermeyen Gençler'in kalecisi Serdar, Hiddink'in maçı izlemesinin kendisini etkilediğini söyledi ve ekledi: Milli takım herkes gibi benim de ulaşabileceğim en son nokta.

'Hiddink beni ateşledi'

Lider Bursaspor karşısında yaptığı kurtarışlarla kalesinde devleşen Serdar Kulbilge, FANATiK’e özel açıklamalarda bulundu. Zor bir dönemden geçtiğini kaydeden tecrübeli file bekçisi, “İyi bir kalecinin görevi sadece topu tutmak değil, defanstaki arkadaşlarını da yönetmektir. Zaman zaman hatalar olmasına rağmen 5 haftadır gol yemememiz benim kadar arkadaşlarımın da başarısı. Bursaspor maçını A Milli Takım’ın hocası Hiddink’in seyretmesi herkes kadar beni de etkiledi. Bu ülkenin futboluna hizmet ediyor, ekmek yiyorsak milli takım herkes gibi benim de ulaşabileceğim en son nokta. Milli takım teknik heyetinin maçta bulunması herkes gibi beni de pozitif etkiledi” dedi.

Küfürlere isyan etti
Bursaspor taraftarının kendisine gösterdiği tepkiyi çirkin bulan Serdar, “Anlaşılır şey değil. 7 yıl Bursaspor’a hizmet ettim. Benim ailem, çocuğum maça geliyor. O küfürleri onlar duyunca hiç hoş olmuyor” diye konuştu.

M. Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ