MENÜ

Heyecan dorukta

Devler Ligi'nde bu akşam nefes kesen maçlar oynanacak. Milan, Real Madrid'i konuk ederken Bayern, Bordeaux önünde kazanmak zorunda.

Heyecan dorukta

Avrupa’nın devlerinin kapıştığı Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam temsilcimiz Beşiktaş’ın bulunduğu B Grubu’nun dışındaki 3 grupta da heyecan dorukta... Gecenin maçında Milan, ilk karşılaşmada deplasmanda 3-2 yendiği Real Madrid’i, bu kez Milano’da ağırlayacak. 21.45’teki mücadele, Futbol Smart’tan yayınlanacak. Konuk ekipte Cristiano Ronaldo’nun sakatlığı sürüyor. Kaka ise eski takımına karşı ilk kez İtalya’da mücadele edecek. Kazanan 2. turun kapısını aralayacak. Marsilya-Zürih kapışmasında kaybeden, işini zora sokacak.

Atletico Madrid’in son şansı...
Üçüncü maçlar sonrasında hesapların karıştığı A Grubu’nda Haifa dışında, diğer 3 ekibin tur umudu sürüyor. Bayern Münih’i sahasında 2-1’le geçen Bordeaux, bu kez Panzerler’in konuğu olacak. Cezalı Mueller ve Van Buyten’in yokluğunda Bayern kazanmak zorunda. Grup lideri Fransız temsilcisi için ise beraberlik süper sonuç. Diğer maçta ise Juventus, Haifa ile oynayacak. D Grubu’nda hayal kırıklığı yaratan Atletico Madrid, ilk 3 maçını kazanan Chelsea önünde son kozunu oynayacak. APOEL ise Porto önünde puan almak amacında.

Haberin Devamı

REAL MADRID 2-3 AC MILAN (21.10.2009)

YORUM YAZ