MENÜ

Hasan Şaş: Fenerbahçe şampiyonluğu vermezse...

Galatasaray'ın eski antrenörlerinden Hasan Şaş, Eskişehirspor maçının ardından değerlendirmeler yaptı.

Hasan Şaş: Fenerbahçe şampiyonluğu vermezse...

Galatasaray'ın eski antrenörlerinden Hasan Şaş, sarı kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan'ın performansının neden düştüğünü açıkladı. Eskişehirspor karşılaşmasının son bölümlerinde takımına galibiyeti getiren Selçuk'u yorumlayan Şaş, kritik ifadeler kullandı.

Hamza Hamzaoğlu'nun saha içerisinde futbocuların yerlerini değiştirmesini eleştiren Şaş, "Hamza Hoca'nın bu hafta kendini iyi bir check etmesi lazım" açıklamasını yaptı

"SELÇUK İSTEMİŞ OLABİLİR"

Hasan Şaş açıklamasında, "Galatasaray'da çalışırken biz Selçuk ve Melo ikilisine hep dikkat ediyorduk. Çünkü birbirini tamamlayan Galatasaray'ın kalbi iki oyuncusu. O sene müthiş bir performans sergilediler. Oyunla kazanıldı. Elmander, Engin, Emre Çolak... hepsi iyi oynadılar. Ama ikinci yılda Selçuk'u koruma adına hep aynı şeyi söyledim. Biz Selçuk'u kendimiz yerinden ettik. Mecburen 3'lü orta saha yaptık. Selçuk'u sola, Melo'yu ortaya koyunca sağdaki oyuncu hakkında hep soru işareti oluştu. Çünkü Hamit sakattı. Drogba, Burak ve Sneijder'den de vazgeçemiyorduk. Galatasaray şimdi Yekta ve Melo'yu bulunca öne de Selçuk'u atmaya çalıştı. Bunu Selçuk istemiş olabilir. Tabii ki bir öngörü. Ama Selçuk'un geçen seneki performansının düşme nedeni tamamen bizim taktik açımızdan. Kim olsa bunu yapardı. Çünkü 3 değerli oyuncudan kimseyi kesemiyorsunuz. Özellikle Avrupa Kupası maçlarında sıkıntı yarattı." dedi.

"HAMZA HOCA'NIN KENDİNİ CHECK ETMESİ LAZIM"

Sarı-kırmızılıların eski antrenörü, "Hamza Hoca'nın elinde çok net kadro var. Önder Özen de tahtaya yazdı. Selçuk, Melo, Olcan, Emre, Sneijder, Umut... Eğer siz bunun arayışına çok giriyorsanız ve saha içerisinde çok yerler değişiyorsa Hamza Hoca'nın bu hafta kendini iyi bir check etmesi lazım. Galatasaray'ın eksiklerine sığınamaz burada. Çünkü elinde muadil oyuncular var." açıklamasını yaptı.

"FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞU VERMEZSE..."

"Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçını ve Eskişehirspor-Galatasaray maçını izledikten sonra şöyle bir kanıya vardım. Fenerbahçe şampiyonluğu vermezse çok önde olduğunu düşünüyorum hem kadro yapısı olarak hem tecrübe açısından. Fenerbahçe tecrübeli takım. 2000 yılından bugüne kadar 1-2 sezon hariç sürekli şampiyonluğa oynayan bir takım. Aynı puan farklarıyla son 6-7 haftaya girilirse Fenerbahçe bu son haftaları iyi oynar. Çünkü o tecrübede oyuncuları,camiası ve tribünü var" dedi.

Kaynak: Ntvspor


Lucas Ontivero'dan rekor

Haberin Devamı
YORUM YAZ