MENÜ

Harakiri

Milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu'nun takımı Toronto, Doğu'da ilk 8'e kalma şansını zora soktu. Chicago ile son Play-Off bileti için yarışan Toronto, evinde rakibine yenilince 9.'luğa geriledi.

Harakiri

NBA’de Doğu Konferansı’nda son Play-Off’a kalma vizesi için Toronto Raptors ile Chicago Bulls arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Aynı galibiyet sayısına sahip iki takımın karşı karşıya geldiği önemli maçta gülen taraf Chicago oldu. Toronto’yu sahasında 104-88 yenen Boğalar, bu galibiyetle ilk 8 arasına girmeyi başardı. Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu’nun da forma giydiği Toronto ise, hem üst üste 5. yenilgisini aldı hem de yakaladığı avantajı kaybederek 9.’luğa geriledi.

Hido 19 ribaunt aldı
Sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Chris Bosh’uz oynayan Toronto Raptors’da Weems ve Bargnani 18’er sayı ile oynarken maça ilk beşte başlayan Hidayet Türkoğlu, kariyerinin en yüksek sayısı olan 19 ribaunt almasına ve 9 asist yapmasına rağmen takımını galibiyete taşıyamadı. Chicago’nun baştan sona üstün bir oyun sergilediği maçta Toronto sadece maçın ilk basketi dışında hiç öne geçemedi. Chicago’da Rose 26 sayı, Noah 18 sayı, 19 ribaunt, 7 asistle maça damgasını vurdu. Öte yandan Toronto ve Chicago’nun oynamadığı 2 maçı bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ