MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Bu maçı alacağız

Galatasaray, derbi hazırlıklarına kar altındaki neşeli antrenmanla devam ederken, teknik patron Hamza Hamzaoğlu, “Beşiktaş maçı önem kazandı. Takımımız gayet iyi, herkes istekli. Bu maçı daha Ankara'da, Gençlerbirliği sınavı bitince oynamaya başladık” dedi.

Hamza Hamzaoğlu: Bu maçı alacağız

Beşiktaş derbisi hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla devam eden Galatasaray’da yüzler gülüyor... Kar altında gerçekleşen çalışmada oyuncular çift kale maç yaparken, oldukça hırslı ve istekli oldukları öğrenildi. İdmanın soğuk havaya rağmen oldukça neşeli geçtiği ve Hamza Hamzaoğlu'nun bu manzaradan büyük mutluluk duyduğu bildirildi. Basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Hamzaoğlu, daha sonra GSTV’nin sorularını yanıtladı. Gençlerbirliği beraberliğinin ardından derbiye yönelik açıklamalarda bulunan Hamza hoca, şunları kaydetti:

Bu puan kaybı önemli değil

Beşiktaş maçı önem kazandı. Kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Takımımız gayet iyi, herkes istekli. Şu ana kadar takımın gidişatı oldukça iyi. Sadece son maçı ayrı tutmak gerekiyor. Ankara’da öne çıkmakta zorlandık. Skoru korumaya çalıştık. Zemin de bize engel oldu. Biraz kabuğumuza çekildik. Çok önemli değil, daha önümüzde çok maç var. Dolayısıyla buradan aldığımız 1 puan, sezon sonunda değerli olabilir.”

Önde basıp mücadele edeceğiz

“Derbiyi daha Ankara’da, Gençlerbirliği maçını bitirdikten sonra oynamaya başladık. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz. Derbide önde basan, mücadele eden bir futbol sergileyeceğiz. Emre Çolak’ın Gençlerbirliği karşılaşmasındaki performansından memnunum. Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Emre gibi genç arkadaşların takıma katkı sağlayacaklarının sinyallerini alıyorum. Herkese başarılı bir yıl diliyorum. İnşallah Galatasaray camiası olarak bu sene şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı takacağız.”

Sneijder takıma katılıyor

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sakatlığını tamamen üzerinden attı. Dün takımdan ayrı olarak koşu yapan tecrübeli futbolcu, bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak. Adı Juventus’la ciddi anlamda anılmaya başlanan Sneijder’in, derbiye 11’de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Zira Hamza hoca, sol taraf için alternatif bulabilmiş değil. Bu bölgede denediği Olcan ve Hamit’ten memnun kalmayan 44 yaşındaki çalıştırıcı, Sneijder’i sola çekip, Emre Çolak’ı sağ kanatta oynatmayı düşünüyor. Orta sahanın merkezi yine Selçuk ve Melo’ya emanet olacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ