MENÜ

sosyofanatik Haberleri

sosyofanatik ile ilgili haberler

-
Fatih Terim hakkında flaş yorum!

Fatih Terim hakkında flaş yorum!

11 Mart 2020 Çarşamba
Afilli Aşk dizisiyle en son karşımıza çıkan oyuncu Serkay Tütüncü, Fanatik Gazetesi Youtube kanalı için Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu SosyoFanatik programına konuk oldu. Ünlü oyuncu birbirinden samimi açıklamalarla kendi hayatına dair bilinmeyenleri anlatırken, futbol konusundaki bilgisini konuşturdu! Galatasaraylı olan ünlü oyuncu, Fatih Terim ile ilgili övgüyle konuşurken en sevdiği ve sevmediği oyuncuları da açıkladı. Hepsi ve daha fazlasını YouTube kanalımızdan seyredebilirsiniz.
Merve Taşkın ve Damla Ekmekçioğlu'ndan olay açıklamalar!

Merve Taşkın ve Damla Ekmekçioğlu'ndan olay açıklamalar!

18 Şubat 2020 Salı
Sosyal medyada hakkında en çok konuşulan ikili Damla Ekmekçioğlu ve Merve Taşkın, Fanatik Gazetesi Youtube hesabına konuk oldu. Birbirinden samimi açıklamalarda bulunan ikili; en yakışıklı oyunculardan kurulu Süper Lig 11'ini seçerken, aşk hayatlarına dair ipuçları da verdiler. Merve Taşkın, Karius ve Emre Mor ile arasında geçenlere açıklık getirirken, Damla Ekmekçioğlu da kendisine yazan futbolcular hakkında ipucu verdi. Bu tarz içeriklerin daha fazla yer almasını istiyorsanız YouTube kanalımızdan videonun tamamını seyredebilir ve kanalımıza abone olabilirsiniz!
"Vedat Muriç gol kralı olur!"

"Vedat Muriç gol kralı olur!"

14 Şubat 2020 Cuma
Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik'e sosyal medyada Nalet Bebe ismiyle tanınan Ömer Başdoğan konuk oldu. Yeni filmi "Şahane Hayaller"in vizyona girmesiyle beraber geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu Ömer Başdoğan, mikrofonlarımıza hem kendi hayatını, yeni filmini hem de futbol ve Ankaragücü hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Fanatik Tv'nin YouTube hesabından videonun tamamını seyredebilirsiniz!
Fanatik Gazetesi artık YouTube'da!

Fanatik Gazetesi artık YouTube'da!

11 Şubat 2020 Salı
Türkiye'nin Fanatik'i, Fanatik Gazetesi yepyeni içerikleriyle haftanın her günü 1 videoyla artık YouTube'da. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik YouTube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.
Aziz Yıldırım taklidi kırdı geçirdi!

Aziz Yıldırım taklidi kırdı geçirdi!

4 Şubat 2020 Salı
Nihat Uzel ile SosyoFanatik programının bu haftaki konuğu Sabit Kanca karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan taklit ustası oyuncu İsmail Baki Tuncer'di. Fanatik Tvde gündemi, futbolu ve gelecekteki projeleri hakkında konuşan İsmail Baki Tuncer samimi açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım taklidiyle izleyicileri kahkahaya boğan ünlü oyuncu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a mesaj gönderdi!
"Babel'in gitmesi isabet oldu!"

"Babel'in gitmesi isabet oldu!"

3 Şubat 2020 Pazartesi
Nihat Uzel ile SosyoFanatik programının bu haftaki konuğu Sabit Kanca karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan taklit ustası oyuncu İsmail Baki Tuncer'di. Fanatik Tvde gündemi, futbolu ve gelecekteki projeleri hakkında konuşan İsmail Baki Tuncer samimi açıklamalarda bulundu. Futbolu yakından takip eden İsmail Baki Tuncer bu sezon kimin şampiyon olacağına dair tahminlerde bulundu. Tuncer, "Çok zor bir soru, Sivasspor olsun istersin. Anadolu'dan bir kulüp şampiyon olsun istersin. Lig sonuna kadar bu yarışı sürdürebilecekler mi? Orasını Allah bilir." yorumunda bulundu.
İsmail Baki Tuncer, Sabit Kanca ile 6 Mart'ta dönüyor!

İsmail Baki Tuncer, Sabit Kanca ile 6 Mart'ta dönüyor!

3 Şubat 2020 Pazartesi
Nihat Uzel ile SosyoFanatik programının bu haftaki konuğu Sabit Kanca karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan taklit ustası oyuncu İsmail Baki Tuncer'di. Fanatik Tvde gündemi, futbolu ve gelecekteki projeleri hakkında konuşan İsmail Baki Tuncer samimi açıklamalarda bulundu. Yeni filmi merakla beklenen İsmail Baki, Sabit Kanca'nın hikayesiyle ilgili ipuçları verdi!
Ünlü oyuncudan Kobe Bryant'ın vefatı hakkında samimi yorum!

Ünlü oyuncudan Kobe Bryant'ın vefatı hakkında samimi yorum!

29 Ocak 2020 Çarşamba
Nihat Uzel ile SosyoFanatik programının bu haftaki konuğu Sabit Kanca karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan taklit ustası oyuncu İsmail Baki Tuncer'di. Fanati Tvde gündemi, futbolu ve gelecekteki projeleri hakkında konuşan İsmail Baki Tuncer samimi açıklamalarda bulundu. Ani ölüm haberiyle herkesi yasa boğan Nba efsanesi Kobe Bryant hakkında da konuşan Tuncer, üzüntüsünü dile getirdi.
Sosyal Medya fenomenlerinden şampiyonluk yorumu!

Sosyal Medya fenomenlerinden şampiyonluk yorumu!

22 Ocak 2020 Çarşamba
Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili,, kimin şampiyon olacağına dair tahminlere yer verdiler.
"Belhanda'dan memnun değiliz!"

"Belhanda'dan memnun değiliz!"

17 Ocak 2020 Cuma
Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin beğenilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili, gündemle alakalı konuşurken takımlarından beklediği transferleri de açıkladı.
"Belhanda'yı gönderin!"

"Belhanda'yı gönderin!"

15 Ocak 2020 Çarşamba
Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili, gündemle alakalı konuştu.
Bence Süper Lig şampiyonu ....

Bence Süper Lig şampiyonu ....

13 Ocak 2020 Pazartesi
Trabzonspor taraftarı ve sosyal medya fenomeni olan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verirken bu sezon kimin şampiyon olacağına dair fikrini belirtti.
"Talisca'ya karşıyım!"

"Talisca'ya karşıyım!"

12 Ocak 2020 Pazar
Trabzonspor taraftarı ve sosyal medya fenomeni olan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verirken Trabzonspor!da yaşanan gelişmelere karşı da fikirlerini belirtti.
"3 Büyükler, Trabzonspor ve Başakşehir'e göre başarısız"

"3 Büyükler, Trabzonspor ve Başakşehir'e göre başarısız"

11 Ocak 2020 Cumartesi
Sosyal medya fenomeni ve sıkı bir Trabzonspor taraftarı oan Miraç Türüt, Fanatik Tv'nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Trabzonspor'dan sosyal medyaya kadar bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verdi.
Fenerbahçeli Yönetmen Murat Şeker'den yorum: ".... sakatlanınca oh dedim!"

Fenerbahçeli Yönetmen Murat Şeker'den yorum: ".... sakatlanınca oh dedim!"

23 Aralık 2019 Pazartesi
Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Çakallarla Dans serisinin ünlü yönetmeni Murat Şeker, Fanatik Tv'de yayınlanan Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Fenerbahçe'nin derbi performansını yorumlayan Küçük, çarpıcı açıklamalara yer verdi.
PSG - Galatasaray maçı için Twitter fenomenlerinden skor tahmini!

PSG - Galatasaray maçı için Twitter fenomenlerinden skor tahmini!

11 Aralık 2019 Çarşamba
PSG - Galatasaray maçının başlamasına az bir dakika kala, Fanatik Tv'nin yeni programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programında maç değerlendirmesi yapıldı. Twitter'ın sevilen fenomenleri Water Veli ve Kontravolta Fevzi'nin konuk olduğu programda eğlenceli dakikalar yaşandı. Fevzi 4-0 PSG'nin kazanacağını söylerken, Veli 3-1 Galatasaray galibiyetini öngördü.