MENÜ

"Belhanda'yı gönderin!"

Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili, gündemle alakalı konuştu.

Fanatik Tv’de Nihat Uzel ile SosyoFanatik programı 4. Bölümüyle sosyal medyanın sevilen isimlerini konuk etti. Ata Sözütok ve Teyfik Sikret’in konuk olduğu programda sosyal medyanın kafası farklı çalışan ikilisi tuttuğu takımlarla ilgili yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

"BEKLENTİLERİ VEREMİYOR!"

Galatasaray hakkında yorumlarda bulunan Ata Sözütok, “Beklentileri veremiyor Galatasaray. Bu kötü gidişe bir dur demek isteyecektir.Transferlerimiz aslında çok iyiydi, ne oldu bize. Bunun içinde kendi içimizde hesaplaşmamız lazım.” Yorumunda bulundu. Teyfik Sikret ise Fenerbahçe hakkında, “Biraz daha üstüne koyabiliriz. Vedat Muriqi, Altay Bayındr, Luiz Gustavo. Çok iyi adamlarımız var aslında. Biraz daha kimya açısından uyuşursa takım olur.” Açıklamasını belirtti.

SosyoFanatik’te kendi kulüplerine de mesaj yollayan ikiliden Ata Sözütok, Galatasaray’a “Belhanda’yı gönderin” derken, Teyfik Sikret ise Fenerbahçe’ye “Sol bek alın” yorumunda bulundu.

YORUM YAZ