MENÜ

Roman Neustadter Haberleri

Roman Neustadter ile ilgili haberler

-
Neustadter yeniden Dinamo Moskova'da

Neustadter yeniden Dinamo Moskova'da

15 Ekim 2020 Perşembe
Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen 32 yaşındaki Rus futbolcu Roman Neustadter, Dinamo Moskova ile yeniden anlaşmaya vardı.
Roman Neustadter, Fenerbahçe'yi unutamıyor!

Roman Neustadter, Fenerbahçe'yi unutamıyor!

3 Mayıs 2020 Pazar
Fenerbahçe'de 3 sezon forma giyen Rus asıllı Alman stoper Roman Neustadter, sarı-lacivertli kulübü ve İstanbul'u unutamıyor. Sezon başında Rus ekibi Dinamo Moskova'ya transfer olan ama ailesi hala İstanbul'da yaşayan Neustadter, form tutmak için dünya ve Avrupa eski kick-boks şampiyonu Devrim Akarsu ile çalışıyor. Video konferans yoluyla antrenman yapan ikili arasındaki diyaloglarda tecrübeli futbolcu İstanbul ve Fenerbahçe'yi çok özlediğini belirtiyor.
Roman Neustadter: Fenerbahçe'de eskilerinden kurtulmak istediler

Roman Neustadter: Fenerbahçe'de eskilerinden kurtulmak istediler

1 Mayıs 2020 Cuma
Futbol hayatına Rusya’nın Dinamo Moskova takımında devam eden Fenerbahçe’nin eski stoperi Roman Neustadter önemli açıklamalarda bulundu. Ailesi hâlâ İstanbul'da yaşayan oyuncu, "Ailem İstanbul'da ve Türkiye'yi seviyoruz" ifadelerini kullandı. Neustadter, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını da açıklarken, "Çalıştım, önümdeki oyunculara daha iyi olmaları için baskı yarattım. Bana ihtiyaç olduğunda oradaydım. Fenerbahçe için doğru bir zaman değildi. Kötü bir dönem geçirdik. Kulüp değişim istedi. Yeni oyuncular alıp eskilerinden kurtulmak istediler." sözlerini söyledi.