MENÜ

Porsche Mobil 1 Supercup 2020 Haberleri

Porsche Mobil 1 Supercup 2020 ile ilgili haberler

-
Ayhancan Güven, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Belçika'da kutladı

Ayhancan Güven, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Belçika'da kutladı

30 Ağustos 2020 Pazar
Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, Porsche Mobil 1 Supercup 2020’nin yedinci yarışını zirvede tamamladı. Silverstone’dan sonra ikonik pist Spa’da da damalı bayrağı ilk sırada geçtiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Ayhancan Güven “Son ana kadar şansımızı sürdürmek için buradan zafer ile dönmek zorundaydık. Şampiyonluğu son ana kadar kovalayacağız. Takımıma, bana destek olanlara ve Red Bull aileme hep benim yanımda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.
Ayhancan Güven Porsche Mobil 1 Supercup'ta ilk birinciliğine ulaştı

Ayhancan Güven Porsche Mobil 1 Supercup'ta ilk birinciliğine ulaştı

9 Ağustos 2020 Pazar
Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, Porsche Mobil 1 Supercup 2020’nin beşinci yarışında ilk birinciliğine Britanya’da ulaştı. Arzuladığı birinciliğe efsanevi Silverstone Pisti’nde ulaştığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Ayhancan Güven “Bu birincilik şampiyonluk umutlarımızı taze tutmamı sağladı. Bu birinciliği bana her koşulda destek veren takımıma ve Red Bull aileme armağan ediyorum” dedi.
Ayhancan Güven Macaristan'da da podyumda

Ayhancan Güven Macaristan'da da podyumda

19 Temmuz 2020 Pazar
Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, Porsche Mobil 1 Supercup 2020’nin üçüncü yarışı olan Macaristan Grand Prix’sinde ikinci oldu. Hungaroring’de piste çıkan Ayhancan Güven, bu sonuçla 3 yarışta ikinci kez podyuma çıkmış oldu. Sezonun dördüncü yarışı 2 Ağustos’ta Büyük Britanya’da gerçekleştirilecek.