MENÜ

görünmez kahraman Haberleri

görünmez kahraman ile ilgili haberler

-
Sivasspor'un kahramanı Hakan Arslan!

Sivasspor'un kahramanı Hakan Arslan!

26 Mayıs 2020 Salı
Bu sezon kurduğu düşük bütçeli kadroyla tüm otoriteleri şaşırtan ve ligin zirve yarışından kopmayan Sivasspor takımı Süper Lig’e damgasını vurdu. Özellikle sözleşmesi sona erecek Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt’un vitrinde göründüğü takımın bir de görünmez kahramanı var. O isim Sivasspor orta sahasının direnç yükünü omuzlarında taşıyan, orta sahanın merkezinin her alanında oynayabilen 31 yaşındaki Hakan Arslan'dan başkası değil.
Trabzonspor'un görünmez kahramanı Filip Novak!

Trabzonspor'un görünmez kahramanı Filip Novak!

23 Mayıs 2020 Cumartesi
Fırtınalı havasıyla meşhur Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de aynı adı gibi fırtınalar estirdi. Dinamik kadrosu ve keyif veren futboluyla harikalar yaratarak Süper Lig’İn zirvesinde bulunan Trabzonspor’da Sosa, Nwakaeme, Uğurcan ve tabii ki Sörloth ön plana çıkan isimler oldu. Ama bu isimlerin arkasında 2 buçuk sezondur öyle bir isim var ki, geri planda kalsa da Trabzonspor savunmasını o organize ediyor. O isim Karadeniz Fırtınası’nın görünmez kahramanı Filip Novak’tan başkası değil.
Ryan Donk, Galatasaray'ın görünmez kahramanı!

Ryan Donk, Galatasaray'ın görünmez kahramanı!

12 Nisan 2020 Pazar
Kimilerine göre ikinci baharını yaşıyor, kimilerine göre o hakkı en çok yenen isim. Kesin olan bir şey var ki o Galatasaray’ın görünmez kahramanı. Mevki farketmeksizin oynayan, yeri geldiğinde ileri çıkıp gol atan yeri geldiğinde defansın bel kemiği olan belki de sahaya agresiflik katan tek isim o. Sarı kırmızı renklerin vücut bulmuş hali.. O isim Galatasaray’ın 34 yaşındaki dinamosu Ryan Donk!