MENÜ

canlıyayın Haberleri

canlıyayın ile ilgili haberler

Canlıyayın Haberleri

Canlıyayın ile ilgili haberler

Son dakika canlıyayın haberleri ile ilgili Fanatik.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canlıyayın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canlıyayın haber sayfamızda...
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

30 Ocak 2022 Pazar
Efes - Fenerbahçe rekabetinde son randevu bugün. Basketbol Süper Ligi’nde basketbol heyecanı, 23. hafta karşılaşmaları ile devam edecek. Türk basketbolunun iki devi Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında yaşanacak derbi heyecanı yakından takip edilecek. Maça kısa bir süre kala pek çok basketbolsever, müsabakaya dair detayları öğrenmek adına araştırmalarına hız verdi. Peki, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko derbisi saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray-Başakşehir canlı izle

Galatasaray-Başakşehir canlı izle

2 Şubat 2021 Salı
Aykut Kocaman'la yeni bir maceraya atılan Başakşehir, peşpeşe aldığı iki galibiyetle 'Şampiyonluk yarışında ben de varım' diyen Galatasaray'a konuk oluyor. Fatih Terim-Aykut Kocaman rekabetinin bir kez daha sahne alacağı 90 dakika zirvedeki diğer takımlar için de önemli sonuçlar doğuracak. Galatasaray-Başakşehir maçı öncesi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haber metninde. Ayrıca Galatasaray - Başakşehir canlı izle linki hakem Arda Kardeşler'in ilk düdüğüyle birlikte aktif olacak. Galatasaray Başakşehir maçının canlı yayın linkini de fanatik.com.tr'de bulabilirsiniz. Son dakika gelişmesi; Galatasaray - Başakşehir maçı 11'leri açıklandı.
2. Lig ve 3. Lig maçları nasıl izlenir? Misli.com 2. Lig ve 3. Lig maçları hangi kanalda?

2. Lig ve 3. Lig maçları nasıl izlenir? Misli.com 2. Lig ve 3. Lig maçları hangi kanalda?

29 Ekim 2020 Perşembe
Misli.com 2. Lig ve 3. Lig'de canlı yayın heyecanı yaşanıyor. Misli.com'un resmi sponsoru olduğu 2. Lig ve 3. Lig maçları, sezon boyu futbolseverlere büyük bir heyecan vaat etmekte. Futbolseverler 2. Lig ve 3. Lig nasıl izlenir, misli.com nasıl izlenir. nasıl indirilir gibi soruların yanıtlarını arıyor. Misli.com 2. Lig ve 3. Lig maçları nasıl izlenir? 2. Lig ve 3. Lig maçları hangi kanalda? sorularının yanıtları ve ilgili diğer detaylar haberimizde.
Fenerbahçe - Trabzonspor maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

16 Haziran 2020 Salı
Türkiye Kupası'na odaklanan Fenerbahçe yarı final rövanş maçında Trabzonspor'u konuk edecek. Ezeli rakipler bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda 14. kez kozlarını paylaşacak. Sezonu en azından bir kupayla tamamlamak isteyen Sarı-Lacivertliler finale yükselmeyi hedeflerken, ligde şampiyonluk kovalayan Fırtına, 2-1'lik skor avantajını kullanarak rakibini kulvar dışında bırakmayı amaçlıyor. Kayserispor maçına kulübede başlayan Vedat Muriç, Trabzonspor'a karşı gol silahı olarak sahaya çıkıyor. Trabzonspor'da ise kaptan Sosa, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında kadroda yok. Dev maç öncesi Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarı ''Fenerbahçe - Trabzonspor (FB - TS) maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?'' sorularına yanıt arıyor. Nefeslerin tutulacağı yarı final rövanş maçı ATV'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ilk 11'leri ve detaylar haberimizde.
Liverpool - M. City canlı izle

Liverpool - M. City canlı izle

10 Kasım 2019 Pazar
Liverpool Manchester City S Sport canlı izle seçeneği ile futbolseverlerle buluşuyor. Liverpool Manchester City canlı yayını ve diğer detaylara içeriğimizde yer verdik. Manchester City düellosu Premier Lig'in zirvesini şekillendirecek mücadelelerden. 90 dakika aynı zamanda Jurgen Klopp ve Pep Guardiola’nın kozlarını paylaşmasına imkan tanıyacak. Peki, Liverpool - Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Liverpool - Manchester City maçının canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de . Liverpool Manchester City karşısında ilk yarıyı Fabinho ve Salah'ın attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başında Mane'nin attığı golle Liverpool skoru 3-0'a getirdi. City, mücadelede teslim olmamaya çalışıyor. Guardiola'nın öğrencileri Bernardo Silva'nın golü ile skoru 3-1 yaptı.
Liverpool - Manchester City canlı izle ssport, sport plus

Liverpool - Manchester City canlı izle ssport, sport plus

10 Kasım 2019 Pazar
Liverpool - Manchester City canlı izle seçeneği ve canlı yayını tüm dünya tarafından takip ediliyor. Dev maçta Liverpool; Alisson, Alexander-Arnol, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino 11'i ile mücadele ediyor. Manchester City'nin sahaya çıkan 11'i şöyle: Bravo, Walker, Stones, Fernandinho, Angelino, Rodri, Gundogan, De Bruyne, Bernardo, Sterling, Aguero. Liverpool mücadelede Fabinho'nun attığı golle 1-0 önde. Ev sahibi ekip Salah'ın 13. dakikada attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Sane 51. dakikada attı şu anki skor şöyle: Liverpool-Manchester City: 3-0.
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman canlı yayınlanacak?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman canlı yayınlanacak?

25 Eylül 2019 Çarşamba
Son dakika haberi: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin canlı yayın detayları netleşti. Derbinin bilet satışı, maçın hakemi ve merak edilen diğer detaylar netleşmeye başladı. Bir son dakika gelişmesi olarak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin iddaa oranları da resmen açıklandı.
Beşiktaş - Başakşehir maç özeti: 1-1

Beşiktaş - Başakşehir maç özeti: 1-1

23 Eylül 2019 Pazartesi
Beşiktaş - Başakşehir maçından kazanan çıkmadı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip Crivelli ile öne geçti. Taraftarı önünde adeta ecel terleri döken Siyah-Beyazlı ekip, 1 puanı Burak Yılmaz'la kurtadı. VAR kararı sonrası kazanılan penaltıyı gole çeviren Burak, takımına 1 puan kazandırdı.
Yeni Konya Stadı neredeyse hazır

Yeni Konya Stadı neredeyse hazır

29 Mayıs 2018 Salı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, sosyal paylaşım ağı Twitter'daki hesabından "Yeni Konya Stadı" ile ilgili açıklama yaptı.