MENÜ

ata sözütok Haberleri

ata sözütok ile ilgili haberler

-
Sosyal Medya fenomenlerinden şampiyonluk yorumu!

Sosyal Medya fenomenlerinden şampiyonluk yorumu!

22 Ocak 2020 Çarşamba
Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili,, kimin şampiyon olacağına dair tahminlere yer verdiler.
"Belhanda'dan memnun değiliz!"

"Belhanda'dan memnun değiliz!"

17 Ocak 2020 Cuma
Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin beğenilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili, gündemle alakalı konuşurken takımlarından beklediği transferleri de açıkladı.
"Belhanda'yı gönderin!"

"Belhanda'yı gönderin!"

15 Ocak 2020 Çarşamba
Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili, gündemle alakalı konuştu.