MENÜ

Guardiola'dan ayrılık ve Milli Takım açıklaması! Tarih verdi...

Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola ilginç bir açıklama yaptı. Guardiola, Manchester City'den ayrılmayı düşündüğü tarihi belirtirken sonraki tercihinin Milli Takım seviyesinde olacağını açıkladı.

Guardiola'dan ayrılık ve Milli Takım açıklaması! Tarih verdi...

Premier Lig’in dev takımlarından Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola ilk kez kulüpten ayrılmayı düşündüğü tarihi açıkladı. 50 yaşındaki teknik adam ESPN televizyonunun Brezilya yayınına konuştu.

Haberin Devamı

Manchester City ile sözleşme yenilemeyecek

Geçen sezon Premier Lig şampiyonu olan Pep Guardiola, 2022-23 sezonu sonunda City ile bitecek sözleşmesini uzatmayacağını duyurdu. Bu tarihten sonra kulüp kariyerine ara vereceğini söyleyen deneyimli isim, milli takım çalıştırabileceğini ifade etti.

Guardiola, “Bir takımdaki 7 yılın ardından, durmam gerektiğini düşünüyorum. Öncelikle ara vereceğim ve sonra ne olacağını göreceğiz. Durup diğer teknik direktörlerden bir şeyler öğrenmeliyim. Duruma göre, Avrupa’da, Güney Amerika'da veya Copa America’da oynayan bir takımı çalıştırabilirim. Bu deneyimi yaşamak istiyorum" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ