MENÜ

Gökhan İnler Göztepe'ye

Castro’yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken İzmir ekibi, Beşiktaş’tan ayrılan Gökhan İnler’e kanca attı. Transferi bizzat teknik direktör Tamer Tuna bitirecek. Girişimler başladı.

Gökhan İnler Göztepe'ye

Yeni sezonda kadroda yer bulmakta zorlanacağını düşünerek Beşiktaş’la yollarını ayıran Gökhan İnler’e Göztepe’nin talip olduğu öğrenildi.

Geçen sezon özellikle ikinci yarıda ilk 11’de çok fazla yer bulamayan 33 yaşındaki Gökhan İnler, alacağına karşılık sözleşmesini feshederken futbol yaşantısını Türkiye’de sürdürmek istediği ve Süper Lig’den gelecek tekliflere sıcak baktığı belirtildi. Göztepe’nin yanı sıra Kasımpaşa’yla ismi anılan Gökhan İnler, kariyerinde Basel, Zurich, Udinese, Napoli, Leicester City gibi önemli kulüplerde forma giydi. Tamer Tuna’nın Beşiktaş’tan öğrencisi olan başarılı oyuncu ile bu hafta görüşmelerin başlayacağı gelen haberler arasında.

Castro’dan mesaj var

Öte yandan Göztepe’nin haftalar süren görüşmelerin ardından 3 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladığı Kasımpaşalı Andre Castro, mutluluğunu instagram hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Portekizce ve Türkçe olarak yaptığı açıklamada, “Yeni başlayacak bu macera için çok mutluyum. Takımıma yardımcı olmak için oldukça motiveyim. Büyük bir istek duyuyorum ve her şeyden önce taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum” ifadesine yer veren Castro, mesajını Sarı-Kırmızılı formayla çektirdiği fotoğrafla tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ