MENÜ

Göztepe ve Karşıyaka buluştu

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve Göztepe Spor Kulübü Ceo'su Kerem Ertan, Best FM'de yayınlanan 'Gökhan Dinç ile Basın Tribünü' programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in sorularını yanıtladı.

Göztepe ve Karşıyaka buluştu

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve Göztepe Spor Kulübü Ceo’su Kerem Ertan, Best FM’de yayınlanan ‘’Gökhan Dinç ile Basın Tribünü’’ programında Spor Müdürü Gökhan Dinç’in sorularını yanıtladı.

PTT 1.Lig temsilcileri sezon sonuna kadar forma reklamı konusunda aynı firmayla sponsorluk anlaşması imzalaması üzerine her iki kulüp yöneticisi, yan yana olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, iki kulüp arasında iyi bir anlaşmanın olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti;

'Rekabetimiz sahada kalacak'


"Sponsor firmaya çok teşekkür ederiz. Sosyal alanlarda İzmir şehrine büyük katkıları oluyor.Göztepe kulübüyle ezeli rekabetimizin yalnızca sahada kaldığını, ülkemizin böylesine zorlu süreçten geçtiği bir dönemde aynı zamanda ebedi dostumuz olduklarını da herkese göstermiş olduk. Sahada rekabetimiz ne olursa olsun saha dışında birlikte olduğumuzu gösterdik. Mümkün olması halinde uzun seneler Göztepe kulübüyle bir araya gelmek isteriz."

'Toplumsal mesajlara devam edeceğiz'

Göztepe Spor Kulübü Ceo’su Kerem Ertan, sadece gelir odaklı bir proje düşünmediklerini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti;

"Ana hedefimiz topluma mesaj vermekti. Bu ayrışmayı İzmir sınırları içerisinde ters yöne çevirebilir miyiz diye düşündük. Fakat ülkemizin son günlerde yaşadığı zorluklara da bakıldığı zaman daha büyük bir anlam ifade etti. Karşıyaka ve Göztepe Kulüpleri sportif alandaki rekabetlerini endüstiriyel alanda bir iş birliğine çevirdiler. Ülkemizde umarım bu tip örnekler görmeye devam ederiz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ